Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο  δημοφιλής σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης όπου και μίλησε με εξομολογητική διάθεση για όλους και για όλα.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης μιλά για το νέο του επιχειρηματικό πρότζεκτ με το κατάστημα που άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας και δηλώνει ευτυχής που έρχεται σε επαφή με τον κόσμο και ακούει τις ανάγκες του.

Μιλά επίσης για τον ρόλο του ως κριτή σε τηλεοπτική εκπομπή και εξομολογείται πως παρά τα απαιτητικά ωράρια, περνά πολύ όμορφα. Αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν είχε σκεφτεί να κάνει τηλεόραση και όταν του το πρότειναν νόμιζε ότι…του έκαναν φάρσα.

«Αν και ακούγεται κάπως κλισέ, η μόδα είναι η ζωή μου» λέει , ενώ αναφέρεται στο πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα στη βιομηχανία μόδας λόγω κοροναϊού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης ρώτησαν επίσης τον Στέλιο Κουδουνάρη αν συνάντησε εμπόδια ως παιδί στην Κύπρο όταν ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μόδα.

Όπως είπε, μεγάλωσε σε περιβάλλον με ρούχα αφού η μητέρα του διατηρούσε από τότε οικογενειακή επιχείρηση με κατάστημα ρούχων. Όμως επειδή την περίοδο εκείνη τα πράγματα δεν πήγαιναν πολύ καλά με τα ρούχα, υπήρξε μια αντίδραση κυρίως από την πλευρά του πατέρα του, που θα προτιμούσε να τον δει σε ένα άλλο επάγγελμα, όπως εκείνο του αρχιτέκτονα. «Έκανα μια μικρή επανάσταση τότε, και τώρα ο πατέρας μου είναι πολύ υπερήφανος» είπε.

Τέλος εκμυστηρεύεται τους φόβους του για τον κοροναϊό όχι για να μην πάθει κάτι αλλά γιατί λόγω πολλών υποχρεώσεων δεν μπορεί να κλειστεί 15 μέρες μέσα στο σπίτι.

«Οπότε προσέχω όσο πιο πολύ μπορώ, χωρίς να είμαι φοβικός». Παράλληλα δηλώνει εκνευρισμένος που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αύριο λόγω της αβεβαιότητας του κοροναϊού.

Ενώ λέει πως μεγαλώνοντας δεν είναι πια τόσο «παρεμβατικός» στο ντύσιμο των άλλων ανθρώπων, διότι όλοι έχουν δικαίωμα να ντύνονται όπως θέλουν ώστε να νιώθουν όμορφα, μακριά από στερεότυπα. Πιστεύω πάντως πως οι εκπομπές μόδας βοήθησαν τις γυναίκες να ντύνονται καλύτερα, είπε.

Αποκαλύπτει τέλος πως του είχαν γίνει και άλλες τηλεοπτικές προτάσεις, όπως επίσης πρόταση να παίξει σε τηλεοπτική σειρά όπου θα υποδυθεί τον εαυτό του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!»: