Σε απαγόρευση συγκέντρωσης συμπαράστασης στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής προχώρησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Εκδίδεται, αργότερα σήμερα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής, δελτίο Τύπου περί απαγόρευσης της αναγγελθείσης συγκέντρωσης συμπαράστασης στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικειμένου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις και διαδικασίες του νομού 4703/2020 περί συναθροίσεων».

Προκαλεί ο Λαγός

Ο Γιάννης Λαγός, κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καλεί αύριο σε συγκέντρωση στο Εφετείο, όπου και θα βρεθεί.

Το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλιολιάκου τονίζει την προκλητική ανακοίνωσή του ότι «Δευτέρα 12/10 στις 10 το πρωί θα κοιτώ στα μάτια την Λεπενιωτη απαριθμώντας τα δικαστικά εγκλήματα της εις βάρος 67 ΑΘΩΩΝ».

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Σε αντισυγκέτρωση στο Εφετείο καλεί η πρωτοβουλία «Δεν είναι αθώοι». «Η καμπάνια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ και το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει μέχρι το τέλος της δίκης να έχει παρουσία,να μην αφήσει κανένα χώρο στους φασίστες και να απαιτήσει η ναζιστική συμμορία πράγματι να καταλήξει στη φυλακή!» αναφέρει το κάλεσμα.

«Αύριο όλοι/ες 10 π.μ στο Εφετείο! Μέχρι τέλους! Οι ναζί στη φυλακή!».