Ετοιμος να ολοκληρώσει μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην Ευρώπη είναι ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να φέρνουν στην Ελλάδα τον Ρούμπεν Βινάγκρε.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ το μεσημέρι μπήκε στο αεροπλάνο από και λίγο πριν τις 17:00 έφτασε στην Αθήνα, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» στη Γηραιά Ηπειρο, που φέρει την υπογραφή του ηγέτη του Ολυμπιακού,  Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μια κίνηση που είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας, που κατάφερε να υλοποιήσει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, αποδεικνύοντας περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και έχουν αφήσει πίσω τους έτη φωτός τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Ενας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με την ομάδα  του Πειραιά να προσθέτει στο ρόστερ της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης.

 Δείτε το βίντεο από την άφιξή του:

Έναν παίκτη, για τον οποίο η Νάπολι προσέφερε 25.000.000 € στη Γουλβς, με τους Βρετανούς να απορρίπτουν με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση της ιταλικής ομάδας. Ο Ολυμπιακός, μετά τις κινήσεις του ηγέτη του συλλόγου, κατάφερε να κάνει δικό του τον Ιβηρα αριστερό μπακ, τον οποίο αποκτά με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Μια συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει οψιόν αγοράς-μαμούθ, που φτάνει τα 25.000.000 ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα να παίξω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Χαίρομαι πολύ που θα αγωνιστώ στο Champions League. Ηταν εύκολη απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του ο Πορτογάλος μπακ.

Ο Βινάγκρε ξεκίνησε την καριέρα του στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και πέρασε από τα τμήματα υποδομής της Μονακό. Στη Γουλβς βρίσκεται από το 2017, όταν οι Αγγλοι τον απέκτησαν με σχεδόν 2.5 εκατ. ευρώ. Εχει 70 συμμετοχές με τη φανέλα των «Λύκων», σε Championship, Premier League και Ευρώπη, ενώ είναι διεθνής με όλες τις εθνικές της Πορτογαλίας.

Ενας σπουδαίος μπακ, τον οποίο ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να προσθέσει στο ρόστερ του. Ενας παίκτης, που έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, μετά τις σπουδαίες μεταγραφές που πραγματοποίησε ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, τις τελευταίες ημέρες.