Πέντε μέρες πριν την συλλάβουν, η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, έβγαινε και διασκέδαζε με τους φίλους της, λες και δεν είχε μεσολαβήσει τίποτα.

Στις νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά η εκπομπή Live News, η γυναίκα αυτή, δεν φαινόταν να έχει μετανιώσει για το παραμικρό.

Η φωτογραφία αυτή είναι από ένα καφέ μπαρ στον Πειραιά. Η 35χρονη σηκώνει το ποτήρι της και τσουγκρίζει το ποτό της με την παρέα της. Περιποιημένη όπως πάντα, ήρεμη, χαμογελαστή, ατάραχη.

Άλλη μια φωτογραφία της 35χρονης. Κι αυτή από νυχτερινή έξοδο. Χαμογελαστή πάντα, ανέμελη, περνά καλά. Κι αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε αφ’ ότου η 35χρονη φέρεται να έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας. Φορά ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα και ποζάρει στον φακό ευτυχισμένη.

Συνεχίζει τη «μάχη» της η Ιωάννα

Η Ιωάννα πλέον βρίσκεται στο σπίτι της, μετά από δυόμιση μήνες νοσηλείας. Περιμένει τις χειρουργικές επεμβάσεις που θα ακολουθήσουν σύντομα, ενώ κάθε εβδομάδα επισκέπτεται το νοσοκομείο για παρακολούθηση. Προσπαθεί, αλλά ακόμα της είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστεί με την εικόνα της στον καθρέπτη.

Η Ιωάννα ήδη γνωρίζει ότι τα εγκληματολογικά εργαστήρια, έχουν καταφέρει να ταυτίσουν το καυστικό υγρό που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης με το υγρό που βρέθηκε επάνω στην καπαρντίνα της 35χρονης κατηγορούμενης.

Το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στα όσα πρόκειται να πει στον ανακριτή η 35χρονη όταν απολογηθεί, καθώς μέχρι στιγμής, κρατά το στόμα της κλειστό. Παραμένει κρατούμενη στις φυλακές της Θήβας, εκεί όπου εκτός από τον δικηγόρο της, την έχει επισκεφθεί και ο αδερφός της, ενώ τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα την δουν και οι γονείς της για πρώτη φορά, μετά την μεταγωγή της από τον Κορυδαλλό.

Έτοιμη να «λύσει» τη σιωπή της η 35χρονη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής Live News, η 35χρονη αναμένεται να απολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η 35χρονη, όταν έρθει αντιμέτωπη με τον ανακριτή θα κληθεί να δώσει μια σειρά από πειστικές απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα της υπόθεσης.

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν βρεθεί ίχνη του καυστικού υγρού στην καμπαρντίνα της 35χρονης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί και DNA στο ταξί που την μετέφερε.