Αυλαία έριξε σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουλίου η Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή «Ελένη».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό μετά από 15 χρόνια στον Alpha και 30 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Μια εκπομπή γεμάτη αναδρομές, παλιούς και νέους συνεργάτες και πολλές εκπλήξεις.

Παρόντες ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, αλλά και τα τέσσερα παιδιά της, Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Δίπλα στην παρουσιάστρια και η καλή της φίλη και κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Συνάδελφοι και όχι μόνο θέλησαν να ευχηθούν στη λαμπερή παρουσιάστρια τα καλύτερα για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή της δημοσιεύοντας αναρτήσεις στα social media με θερμά μηνύματα συμπαράστασης.

Γιώργος Λιάγκας

Γιώργος Τσαλίκης

View this post on Instagram

Αυτό το βίντεο ξεκινάει από το 1999 21 χρόνια πριν … Θα χρειαζότανε ώρες ώρες και άλλες ώρες να θυμηθώ τις στιγμές μου στην Ελένη ..😄 Είμαι ένας άνθρωπος που ΠΟΤΕ δε βλέπω τον άλλο υπολογιστικά .. υστερόβουλα …σέβομαι και κρατάω πάντα το καλό … Σήμερα λοιπόν ξημερώνει για σένα μια υπέροχη αλλά και ίσως ζόρικη ημέρα .. Ζόρικη είναι όμως και για όλους εμάς που σε παρακολουθούμε χρόνια τώρα και ακόμα πιο ζόρικη για κάποιους που είχαμε την τύχη να είμαστε λίγο πιο κοντά σου .. στο τηλεοπτικό σου σπίτι … Τώρα λοιπόν που κανεις αυτή τη παύση Ελένη μου νιώθω πάλι την ανάγκη να σου πω ΞΑΝΑ ένα τεράστιο ευχαριστώ για την αγάπη σου και τη βοήθεια σου όλα αυτά τα χρόνια … Το ξεκίνημα μου θα ήταν πολύ διαφορετικό αν δεν υπήρχες εσυ ..🙏🏻 Να είσαι πάντα καλά κι ευτυχισμένη κι αν ποτε σε στεναχώρησα άθελα μου (δεν το ξέρω αυτό ειλικρινά )συγχώρεσε με .. Δεν υπάρχουν αντιο στο δρόμο μας .. Γιωργος ⭐️💕👍

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

 Φαίη Σκορδά

View this post on Instagram

Ήσουν , είσαι και θα είσαι μια και μοναδική 💖 @elenimenegaki

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

Καίτη Γαρμπή

Κώστας Μαρτάκης

Σίσσυ Χρηστίδου

View this post on Instagram

Είσαι μία και μοναδική… Εις το επανιδείν Ελένη μας ♥️ #eleni

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on

Γιάννης Αϊβάζης

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Ρούλα Ρέβη

View this post on Instagram

@elenimenegaki 🙏 ευχαριστώ Ελλεν ❤️🙏

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on

 Παύλος Σταματόπουλος

Γρηγόρης Γκουντάρας

Βασίλης Καλλίδης

View this post on Instagram

Thank you for every single lesson and moment @elenimenegaki #shinebrightlikeadiamond

A post shared by The Vasilis kallidis (@vaskallidis) on

Ναταλία Γερμανού

View this post on Instagram

Καλό καλοκαίρι φιλενάδα ❤️ τα καλύτερα έρχονται ! #eleni

A post shared by Natalia Germanou Official (@natalia_germanou) on

Καίτη Φίνου

View this post on Instagram

Ελένη Μενεγάκη. Αν και δεν την γνώριζα, πάντα πίστευα πως ήταν από τα λίγα πρόσωπα στην τηλεόραση που λάτρευε ο φακός. Γι άλλη μια το ξέρουμε αυτό από άλλο επάγγελμα, την Αλίκη. Παρ’όλο που είχα πάει μόνο μια φορά στην εκπομπή της για πολύ λίγο,μου είχε κάνει εντύπωση η τέλεια ομορφιά της και η προσοχή που έδινε όταν μιλούσες σαν καλεσμένος. Σε κοιτούσε στα μάτια με ηρεμία και σε Άκουγε (σημαντικό και σπανιο). Όπως σπάνιο ν’ αφήσει τόσο αγαπημένο πρόσωπο την τηλεόραση έστω και για λίγο, με την δημοτικότητά της στα ύψη (φαινόταν από χορηγούς, από περιοδικά,sites ). Δεν υπήρχε περιοδικό χωρίς την Ελένη, site χωρις το «κουτσομπολιό» στο πρόσωπό της. Τελικά καλά έκανε. Έχει κάνει ακόμα και δημοσιογραφικές εκπομπές να τις αφιερώσουν έστω και λίγα λεπτά για την αποχώρησή της. Και είναι σίγουρο πως θα απασχολεί για πολύ καιρό τα μέσα. Να περάσει όμορφα, να έχει υγεία, πάντα με γέλιο η ζωή της και υγεία στην ίδια και τους ανθρώπους που αγαπά. Ένα πιστεύω. Πώς δεν θα μας ξεχάσει και θα γεμίζει με φωτογραφίες από την νέα της ζωή,το ινσταγκραμ. Εις το επανιδείν Ελένη μας🙏❤

A post shared by kaitifinou🎭♑🇬🇷 (@kaitifinou) on