Τα πλέι-οφ της Super League συνεχίζονται απόψε με εμβόλιμη αγωνιστική, με το παιχνίδι που ξεχωρίζει να μην είναι άλλο από αυτό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα (21:00).

Όλα τα βλέμματα θα είναι στη Θεσσαλονίκη για το σπουδαίο ματς των δυο Δικεφάλων, με το… έπαθλο να είναι η δεύτερη θέση που οδηγεί τη νέα σεζόν στα προκριματικά του Champions League.

Πριν από το παιχνίδι η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τρεις βαθμοί, με τον ΠΑΟΚ να είναι δεύτερος και να γνωρίζει πως σε περίπτωση νίκης ουσιαστικά «τελειώνει» τη δουλειά.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βέβαια μπορεί να πάει και για δύο αποτελέσματα, αφού το +3 είναι μια καλή διαφορά.

Από την άλλη, η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη και σε περίπτωση που τα καταφέρει θα έχει αυτή σημαντικό προβάδισμα, αφού θα υπερτερεί στην ισοβαθμία του ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα υπόλοιπα δύο ματς της αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 19:15 τον Άρη σε ένα ματς όπου με νίκη οι κίτρινοι μπορούν να μπουν στο παιχνίδι της τέταρτης θέσης, ενώ οι πράσινοι θα ψάξουν για την πρώτη τους νίκη στα πλέι-οφ.

Τέλος, στις 21:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, όπου την Τετάρτη νίκησε τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου και την Κυριακή νίκησε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και πήρε και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους και ο Πέδρο Μαρτίνς να διατηρήσει σε καλό αγωνιστικό ρυθμό τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του τελικού Κυπέλλου, αλλά και της ρεβάνς με τη Γουλβς.