Φωτογραφίες του… μεγαλογιατρού – πιλότου και καμιά φορά μυστικού πράκτορα της CIA, δόθηκαν στην δημοσιότητα από τον εισαγγελέα, ενώ το «LIVE NEWS» φέρνει στη δημοσιότητα και φωτογραφία του επί τω έργω.

Νικόλαος Κοντοστάθης, ετών 47, γεννημένος στα Λιόσια της Αθήνας. Το πρωί οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Ομολόγησε ότι δεν είναι γιατρός και δήλωσε εμπειρικός βοτανολόγος.

Μεταξύ άλλων, του αποδίδονται οι θάνατοι δύο παιδιών και ενός ηλικιωμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος αρνήθηκε τη κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

«Δεν θα έκανα ποτέ κακό σε παιδιά, είμαι κι εγώ πατέρας» φέρεται να είπε στις δικαστικές αρχές και να ισχυρίστηκε πως τα σκευάσματα με τα βότανα τα χρησιμοποιούσε, γιατί πράγματι πίστευε πως κάνουν καλό.

Ο «ψευτογιατρός» τελικά κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς η μοναδική ικανότητά του να πείθει δεν φαίνεται να «έπιασε» ανακριτή και εισαγγελέα. Είναι και οι νέες καταγγελίες για τη δράση του που έρχονται συνεχώς στο φως.

«Με βρήκε στο ΙΚΑ Κορίνθου με την τσάντα, κοστουμαρισμένος «ψάρευε» θύματα. Μου λέει «είμαι ογκολόγος, έχω ειδικευτεί ειδικά στη δική σας περίπτωση, έχω ιατρείο στην Ελβετία. Εγώ και άλλοι 5 -6 γιατροί υπάρχουμε στον κόσμο».

Φωτογραφία – Ντοκουμέντο

Το LIVE NEWS παρουσιάζει αποκλειστικά φωτογραφία – ντοκουμέντο. Είναι ο 47χρονος, ο οποίος συναντάται με τρία θύματά του. Είναι τρεις γυναίκες με τις οποίες, όπως φαίνεται, έχει κλείσει ραντεβού σε κάποιο καφέ. Έτσι, άλλωστε συνήθιζε να βλέπει ασθενείς ελλείψει… ιατρικής στέγης.

Στο τραπέζι πάντως έχει μπροστά του ένα κινητό, πιθανότητα εκείνο που φέρεται να χρησιμοποιούσε για την ιδιότητα του γιατρού.

Στα πρόσωπα των γυναικών φαίνεται η «δίψα» να βρουν κάπου να στηριχθούν. Ν’ ακούσουν μια κουβέντα που θα τους δώσει την ελπίδα. Κάθονται μαζί ώρα, πίνουν καφέ, τον κοιτούν με απόλυτη προσήλωση και δείχνουν να κρέμονται από τα χείλη του. Εκείνος τους δίνει με τα λόγια του εκείνο που ξέρει ότι θέλουν να ακούσουν. Δείχνει άνετος και με ηρεμία, επιδεικνύει τις εξειδικευμένες γνώσεις του

Νέες καταγγελίες για τον ψευτογιατρό

Ο 47χρονος φαίνεται να είχε μπει τόσο πολύ στο… πετσί του ρόλου του, που ακόμα και όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί, η ψυχραιμία του ήταν εντυπωσιακή.

«Ρε παιδιά για μια αντιποίηση κάνετε έτσι;» φέρεται να τους είπε απορώντας. Μια «αντιποίηση» ωστόσο, η οποία, σύμφωνα με καταγγελίες, σε κάποιες περιπτώσεις, κόστισε ζωές. «Γνωστός μου είπε η γυναίκα του ότι πήγε σε ένα γιατρό στην Αθήνα που ερχόταν από Ελβετία και τέτοια αλλά δεν του έκανε τίποτα η θεραπεία και τον πήρε στον λαιμό του ο γιατρός. Τον ακολούθησε και πέθανε».

Και στην περίπτωση της συγκεκριμένης γυναίκας, ο 47χρονος φαίνεται πως ήταν καλά διαβασμένος.

«Ήξερε τα πάντα για μένα, ήξερε που νοσηλεύομαι, ήξερε τα τηλέφωνά μου, ήξερε την διεύθυνσή μου, ήξερε τα πάντα για μένα. Με αποκαλούσε και με το μικρό μου όνομα». Στην προσπάθειά του όμως, να την πείσει, παραλίγο να την πατήσει».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA