Η VW ανακοίνωσε τις τιμές για το δικό της Wallbox το οποίο θα διατίθεται στην Ευρώπη. Το Wallbox είναι ο επιτοίχιος φορτιστής, που μεσολαβεί ανάμεσα στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο και την πρίζα της οικίας, και φροντίζει να πραγματοποιείται με ασφάλεια η φόρτιση του οχήματος.

Ειδικότερα, το Wallbox είναι ένα κουτί υψηλής φόρτισης που εγκαθίσταται στον τοίχο του σπιτιού. Διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός και προσφέρει μέγιστη ισχύ φόρτισης έως 11 kW. Για να φορτιστεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε ένα προαιρετικό Wallbox, αρκεί μόνο να συνδέσετε το καλώδιο φόρτισης με την υποδοχή φόρτισης του αυτοκινήτου και αμέσως φορτίζει.

Το Charger Wallbox ,  διατίθεται από το διαδίκτυο σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες θα είναι ιδιαίτερα προσιτό. Σύμφωνα με την VW η τιμή του καθορίζεται στα  399 ευρώ.

Το Charger Wallbox ςίναι η πιο προσιτή έκδοση, ενώ, αργότερα θα δούμς και τις πιο …ισχυρές, με δυνατότητες φόρτισης στα 11 kW. Ο Charger Connect θα έχει τιμή στα 599 ευρώ και ο Charger Pro στα 849, με τον τελευταίο, ο χρήστης του ηλεκτρικού να μπορεί να τον παρακολουθεί μέσω smartphone.

https://www.youtube.com/watch?v=DQGKREKf_2M