Πρώτη καλεσμένη στην τηλεοπτική συναυλία των Πυξ Λαξ στο MEGA, η Μαρίζα Ρίζου, τραγουδοποιός της νέας γενιάς που έχει αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό, για τη μελωδική φωνή της και τα βαθιά αισθαντικά τραγούδια της.

«Ένα πλάσμα γεμάτο χαρά και εξωστρέφεια, να δούμε πώς αυτό θα ταιριάξει με τη δική μας εσωστρέφεια», είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας καλωσορίζοντάς την στην σκηνή.

«Ήρθα με τακούνια, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν εξευτελιστικό να πέσω δίπλα σας, οπότε είπα να τα βγάλω», είπε εκείνη αστειευόμενη μόλις βρέθηκε στο πλάι τους.

«Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ γιατί ήσασταν η πιο σπουδαία αφορμή να φύγω από την παρτιτούρα, γιατί έκανα κλασσικό πιάνο, και η λαχτάρα μου να παίξω το “Δε θα δακρύσω πια για εσένα”, με ανάγκασε να βγάλω μόνη μου το τραγούδι στο πιάνο, και μου άνοιξε έναν δρόμο που μπορεί να μην είχε ανοίξει. Θέλω να κάνω μια βαθιά υπόκλιση και να σας ευχαριστήσω πολύ», πρόσθεσε αποκαλύπτοντας το πόσο οι Πυξ Λαξ επηρέασαν την πορεία της.

Η όμορφη παρέα τραγούδησε στη συνέχεια το «Πάμε μια βόλτα», σε μουσική και στίχους της Μαρίζας Ρίζου, αλλά και το «Μέλυδρον» σε μουσική του αξέχαστου Μάνου Ξυδούς και του Νίκου Σπυρόπουλου και στίχους του Μάνου Ξυδούς. Γιατί είναι ωραία η θάλασσα, γιατί κινείται πάντα…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από