Με ένα νέο εργαλείο το Facebook δίνει τη δυνατότητα για μαζική διαγραφή παλιών post.

Με το ManageActivity μπορείτε να αρχειοθετήσετε ή να διαγράψετε περιεχόμενο που δε θέλετε να βλέπουν πλέον οι άλλοι. Όσα post έχουν διαγραφεί θα μείνουν στον κάδο ανακύκλωσης για ένα διάστημα 30 ημερών σε περίπτωση που θέλουμε να τα επαναφέρουμε. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγραφούν μια για πάντα από το προφίλ του χρήστη.

Είτε αρχειοθετείτε είτε διαγράφετε όμως, το θετικό είναι πως μπορείτε να το κάνετε μαζικά χωρίς να χρειάζεται να διαγράφετε ένα-ένα τα posts, ενώ υπάρχουν ακόμα και φίλτρα για να ξεχωρίσετε πιο εύκολα αυτά που θέλετε να μη φαίνονται – με συγκεκριμένους ανθρώπους ή συγκεκριμένες ημερομηνίες. Είτε πρόκειται για περιεχόμενο που αφορά έναν/μία πρώην ή απλά δε θέλετε να δει ο υποψήφιος εργοδότης σας τις εφηβικές σας ανησυχίες, το Manage Activity του Facebook είναι διαθέσιμο από σήμερα.

Αυτή είναι άλλη μια κίνηση από το Facebook προκειμένου να κρατάει τους χρήστες όλο και περισσότερο ενεργούς. Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι τα πλάνα των ανθρώπων της εταιρίας είναι να μετατρέψουν το Facebook σε ένα μεγάλο E Shop καθώς θα μπορείς να πουλάς και να αγοράζεις τα πάντα μέσα από το προφίλ σου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από