Όλους τους φακέλους των ασθενών από την ιδιωτική κλινική Ταξιάρχαι, στο Περιστέρι έχει ζητήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στο πλαίσιο της διενέργειας της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε χθες ο προϊστάμενός της Βαγγέλης Ιωαννίδης για την αναζήτηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών των υπευθύνων και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος σε σχέση με όσα προβλέπονται από τη νομοθεσία για την τήρηση των μέτρων προς αποφυγή της διασποράς του κορωνοιύ.
Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε ήδη στον εισαγγελέα πρωτοδικών Νίκο Αντωναράκο, ο οποίος θα μελετήσει όλα τα στοιχεία και θα λάβει καταθέσεις μαρτύρων πριν καταλήξει ο ίδιος στο συμπέρασμα για την απόδοση ή μη ποινικών ευθυνών.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, στην ίδια κλινική στο Περιστέρι βρίσκεται κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας , προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία και να παραδώσει το σχετικό πόρισμα με τα συμπεράσματά του στον εισαγγελικό λειτουργό, ο οποίος σχηματίζει δικογραφία για την υπόθεση αυτή.
- Ανοίγει εκ νέου το «predatorgate» μετά τις δηλώσεις Ντίλιαν στο MEGA – Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης
- Τι ζήτησε ο Ολυμπιακός από το ChatGPT για τον Ελ Κααμπί και η απίθανη απάντηση της τεχνητής νοημοσύνης (pic)
- Σ. Φάμελλος: Οι δηλώσεις Ντίλιαν επιβεβαιώνουν ξεκάθαρα την εμπλοκή της κυβέρνησης στο σκάνδαλο των υποκλοπών






