Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παραγωγών κ. Παντελή Μόσχο και Γενικό Γραμματέα κ. Μπάκα Χρήστο.

Σύμφωνα τους εκπροσώπους των παραγώγων ο Υπουργός τους ενημέρωσε ότι την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 θα θέσει ως θέμα στην Επιστημονική Επιτροπή Καταπολέμησης του Κορωνοϊού την επιστροφή όλων των Παραγωγών της Επαρχίας στις Λαϊκές Αγορές Αττικής και όλης της Χώρας ενώ έχει ήδη αναθέσει στον Γενικό Γραμματέα κ. Σταμπουλίδη να ενεργήσει, ώστε να δημιουργηθεί η πλατφόρμα ένταξης μας στις ευνοϊκές διατάξεις και το επίδομα των 800 ευρώ , σύμφωνα με τον αριθμό της παραγωγικής μας άδειας και την έναρξη της Ταμειακής Μηχανής.

Παράλληλα τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Παντελή Μόσχου με τον Υπουργό Γεωργικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ενημέρωσε τους παραγωγούς ότι ήδη σχηματίζεται κατάλογος Δικαιούχων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών για τις ζημιές που έχουν υποστεί από τις απαγορεύσεις συμμετοχής στις Λαϊκές λόγω Κορωνοϊού, αφού είχε λάβει και την κατάλληλη ενημέρωση από την Ομοσπονδία και ότι μέχρι την Παρασκευή 1η Μαΐου, θα έχουμε ενημέρωση πως θα εξελεγχθεί το αίτημα τους.