Μετά τη νίκη επί των Θάντερ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον ίδιον και τα στοιχεία που θέλει να βελτιώσει στο παιχνίδι του, αλλά και για την πορεία των Μπακς, που όπως τόνισε δε θα περίμενε με τίποτα μέχρι πριν από 2-3 χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα το παιχνίδι μου δεν είναι μόνο δύναμη. Ήρθα όταν ήμουν 18 χρονών και 81 κιλά, οπότε ήταν δύσκολο να τα βάλω με τους ψηλούς. Αλλά προφανώς θα υπάρξουν στιγμές που θα χρησιμοποιήσεις τη δύναμη πάνω σε μερικούς.

Όπως κάνει ο ΛεΜπρον, έκαναν οι Τζόρνταν, Κόμπι, Σακίλ, όλοι αυτοί είχαν πολλές επαφές στο παιχνίδι τους. Έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη ρακέτα, αλλά προφανώς προσπαθώ να δουλεύω το παιχνίδι μου, τα σουτ από μέση απόσταση, τα τρίποντα, να δίνω σκριν και να ρολάρω πιο γρήγορα και να δίνω σωστές πάσες. Είναι δύσκολο να τρέχω με όλη μου τη δύναμη και να προσπαθώ να δώσω σωστή πάσα στη γωνία.

Προσπαθώ να είμαι πιο ακριβής και είναι πολλά πράγματα που ακόμα προσθέτω, και ελπίζω όταν τα βάλω όλα αυτά, θα είμαι πιο ολοκληρωμένος παίκτης και θα είμαι καλύτερος και θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει κάνοντας πιο εύκολο το παιχνίδι».

Για την πορεία των Μπακς:

«Διασκεδάζω παίζοντας μπάσκετ όλη μου τη ζωή, αλλά προφανώς το να κερδίζεις κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Πάντα όμως διασκεδάζω. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα όμως είναι καλή. Πολλά έχουν γίνει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι που ήμασταν και που είμαστε. Είμαστε στο 51-8. Αν μου το έλεγες αυτό δύο ή τρία χρόνια πριν θα έλεγα… ό,τι πεις. Αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν ένα σπουδαίο ταξίδι».

Giannis Antetokounmpo Postgame Interview | 2.28.20

«We’re 51 and 8!! If you told me that two/three years ago…I’d be like ‘yeah, whatever.'»

Δημοσιεύτηκε από Milwaukee Bucks στις Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020