Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την μαραθώνια απολογία του στον Ανακριτή Λασιθίου ο 43χρονος δράστης του φονικού στις Κουρούνες, με θύμα έναν 73χρονο άνδρα.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος πυροβόλησε πατέρα και γιο, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια κάτω από άκρα μυστικότητα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η μεταγωγή του έγινε στις 7 το πρωί, έτσι ώστε να μην «πέσει» πάνω στους συγγενείς του θύματος, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Κατά την έξοδό του από τον ανακριτή, σημειώθηκαν επεισόδια: Συγγενείς του 73χρονου θύματος περίμεναν τον δράστη, ενώ έστησαν και μπλόκο για να εμποδίσουν το περιπολικό που τον μετέφερε.

Όπως αναφέρει, το flashnews.gr, μόλις ο 43χρονος εμφανίστηκε στον προαύλιο χώρο, επιχείρησαν να τον χτυπήσουν ενώ συγγενής του 73χρονου έσπασε το τζάμι του περιπολικού που τον μετέφερε, ενώ σε κοντινή απόσταση είχε στηθεί μπλόκο προκειμένου να μην επιτρέψει στο περιπολικό να φύγει.

Στον 43χρονο έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή μετά την απεχθή πράξη του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 73χρονου και τον τραυματισμό δύο ακόμα ατόμων, όπου το ένα εξ’ αυτών συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Γιώργος Κοκοσάλης παρέδωσε στην ανακρίτρια dvd από την στιγμή της δολοφονικής υπόθεσης κάνοντας λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

Tην ίδια ώρα ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Γιώργος Στειακάκης, καταγγέλλει την πρακτική του συνηγόρου της οικογένειας του θύματος να δώσει στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο καταγράφεται το άγριο φονικό που στοίχισε τη ζωή στον 73χρονο.

Πηγή εικόνων flashnews.gr