Για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, Κώστα Βουτσά, μίλησε η κόρη του, τονίζοντας πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως είπε, η κατάσταση του Κώστα Βουτσά είναι «αργά σταθερή, αλλά αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Έχει λίγη, αλλά σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, που για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό».

Οι γιατροί αναμένουν να αρχίσει να συνέρχεται

Η Σάντρα Βουτσά εξήγησε πως οι θεράποντες γιατροί του πατέρα της “έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται. Ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και λειτουργούν μόνα τους, αλλά δεν θέλουν να κάνουν κάτι απότομα ή γρήγορα…”.

Σημειώνεται πως ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Παρασκευής (07.02.2020), ύστερα από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού, και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Συγκεκριμένα, εισήχθη εσπευσμένα, αρχικά, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).