Σε μια παρέμβαση εκ βαθέων ο Κώστας Καζάκος μίλησε μεταξύ άλλων με λόγια αγάπης για τον κουμπάρο του Άγγελο Αντωνόπουλο, αλλά και για την αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Τζένη Καρέζη.

Συγκεκριμένα ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», για τον στενό του φίλο και κουμπάρο Άγγελο Αντωνόπουλο, o οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας (3/2).

«Ο Άγγελος έχει χαρακτηριστικά σπάνια. Έφερε καινούργιο αέρα στο θέατρο. Γεννήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία ένας λόρδος» είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καζάκος, μιλώντας για τον Άγγελο Αντωνόπουλο.

Παράλληλα, ο Κώστας Καζάκος αποκάλυψε για τη Τζένη Καρέζη:

«Γινόντουσαν κάτι ξενύχτια με το τάβλι και θυμάμαι τότε που αρρώστησε η Τζένη το 88′ όταν και εκδηλώθηκε η αρρώστια της, ήταν ο μόνος άνθρωπος που ήξερε τι συνέβαινε.

Και κάναμε τότε την τελευταία παράσταση του «Βυσσινόκηπου» χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα και έγινε μια σπουδαία παράσταση σαν να ήξερε όλος ο κόσμος τι συνέβαινε».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα με όσα δήλωσε ο Κώστας Καζάκος:

Συνοπτικά η ζωή του Κώστα Καζάκου

Ο Κώστας Καζάκος σπούδασε στην Ανώτερη Σχολή Κινηματογράφου, στο Τμήμα Ηθοποιών και Σκηνοθετών (1953–1956) και στη Δραματική Σχολή του Κάρολου Κουν, 1954-1957, έπειτα ως ηθοποιός ξεκίνησε το 1953 πρώτα στον κινηματογράφο, με την «Αρπαγή της Περσεφόνης» του Γρηγόρη Γρηγορίου, σε σενάριο Ιάκωβου Καμπανέλλη και από το 1957 στο θέατρο.

Το 1968 παντρεύτηκε τη Τζένη Καρέζη και ακολούθησαν κοινή καλλιτεχνική πορεία, στο Θέατρο, στον Κινηματογράφο και στην Τηλεόραση, για 26 χρόνια, μέχρι το θάνατο της Τζένης, το 1992.

View this post on Instagram

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΪΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΗΣ -Δεν νομίζεις,Τζένη,πως ο χρόνος που από τη δουλειά σου σου περισσεύει δεν επαρκεί να χαρείς τον γυιό σου; -Είναι αλήθεια αυτό.Όταν ο Κωνσταντίνος ήταν πιο μικρός,ήταν πιο εύκολο να μένω μακρυά του.Τώρα όμως που μεγάλωσε κάπως και καταλαβαίνει,αυτό δεν είναι διόλου εύκολο.Τώρα όμως είμαι αποφασισμένη να μη του στερώ τη μητέρα του.Όλο το πρωινό θα είναι αφιερωμένο σ’αυτόν.Θα τον παίρνω και θα τον πηγαίνω περίπατο ως το μεσημέρι. (Από το περιοδικό ΡΟΜΑΝΤΣΟ σε συνέντευξη με την Κική Σεγδίτσα.) #tzenikarezi#τζενηκαρεζη

A post shared by Τζένη Καρέζη/Tzeni Karezi (@tzeni_karezi_fanpage) on

Ο Κώστας Καζάκος έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 40 κινηματογραφικές ταινίες και 160 θεατρικά έργα. Σκηνοθέτησε 18 θεατρικά έργα, 4 τηλεοπτικές παραγωγές ενώ γύρισε δύο ταινίες ως παραγωγός, τη «Λυσιστράτη», σε σκηνοθεσία Γιώργου Ζερβουλάκου και την «Ερωτική συμφωνία» σε σενάριο της Τζένης Καρέζη.

Τέλος, έχει παντρευτεί τρεις φορές με τη Νερίνα Λυμπεροπούλου το 1962, με την ηθοποιό Τζένη Καρέζη το 1968, με την οποία απέκτησαν ένα γιο, τον Κωνσταντίνο Καζάκο (1969), που είναι επίσης ηθοποιός. Από το 1997 είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Τζένη Κόλλια και έχει αποκτήσει τρία παιδιά μαζί της, τον Αλέξανδρο [1997], την Ηλέκτρα [2002] και τη Μάγια [2008]. Είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών από το 1948.