Ο σπουδαίος έλληνας ηθοποιός Άγγελος Αντωνόπουλος έδωσε μία σπάνια συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια στην Αρχαία Ολυμπία, την σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη αλλά και τη σχέση του με την πολιτική.

Συγκεκριμένα ο Άγγελος Αντωνόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (3/2) στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του.

“Η Καρέζη όταν τσαντιζόταν εμένα και τον Κώστα μας έλεγε κομμουνισμένους”, αποκάλυψε, ενώ αμέσως μετά μίλησε για τις αριστερές του πεποιθήσεις.

Ο Άγγελος Άντωνόπουλος μίλησε για την πολιτική, τονίζοντας ότι έχει μια ενοχή διότι δεν υπήρξε τόσο μάχιμος όσο θα ήθελε.

«Μου έγιναν προτάσεις, όχι μόνο από το ΚΚΕ αλλά και από άλλα κόμματα. Το μόνο που με εξιλέωνε ήταν ότι έκανα αυτή τη δουλειά. Ήταν ένα ανάχωμα από το οποίο και εγώ μπορώ να βγαίνω δικαιωμένος για αυτά που πιστεύω» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά δεν μας δικαίωσε για την αρχική μας εκτίμηση, μπορώ να πω ότι ο Τσίπρας ήταν χαρισματικός, για πολλά πράγματα μας βρήκε αντίθετους όμως, αστικό κόμμα με αριστερό αφήγημα» συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η κουβέντα, αμέσως μετά, στράφηκε στον έρωτα.

«Ο έρωτας για μένα υπήρξε ένα σημαντικό στοιχείο της ζωής μου», αποκάλυψε ο Άγγελος Αντωνόπουλος

«Δεν ήμουν κατακτητής αλλά ήμουν κατακτημένος και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ», δήλωσε ο ίδιος.

Ήταν επιλογή του το να μην κάνει παιδιά;

«Σήμερα μελαγχολώ», είπε για τους απογόνους που δεν απέκτησε.

“Η ποίηση ήταν πάντα καταφυγή μου”, εξομολογήθηκε ακόμα για την ιδιότητα του ως ποιητής και συγγραφέας.

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος αναφέρθηκε ακόμα στις ταινίες που αγάπησε και στην καριέρα του στην τηλεόραση.

«Είχα δισταγμό», εξομολογήθηκε αναφερόμενος στην πρόταση του Κώστα Κουτσομύτη να πρωταγωνιστήσει στον «Άγνωστο Πόλεμο».

Αμέσως μετά, μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, διαψεύδοντας ότι η ηθοποιός είχε κόντρα με τη Τζένη Καρέζη.

«Δεν το έζησα εγώ αυτό. Είχαν την κομψότητα να μην εκφράζονται άσχημα η μια για την άλλη. Καμιά φορά ένα χαμόγελο ειρωνείας αλλά δεν ήταν απρεπές», αποκάλυψε σχετικά.

«Δεν είναι όλος ο παλιός κινηματογράφος τόσο σπουδαίος», παραδέχτηκε για τα «χρυσά χρόνια» του ελληνικού σινεμά.

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος μίλησε ακόμα και για τη σχέση του με τη θρησκεία.

«Ήμουνα στη θεωρία τόσο πιστός στην Αριστερά αλλά επειδή είχα από νέος ξεκινήσει να είμαι θρησκευόμενος, δεν είδα τα δύο αυτά να συγκρούονται», τόνισε.

Τέλος αναφέρθηκε στην πορεία του στο θεατρικό σανίδι και οι δύο άντρες έκλεισαν την κουβέντα τους με ένα ποίημα που απήγγειλε ο Άγγελος, το οποίο έφερε τη δική του υπογραφή.