Μία μοντέρνα γυναίκα,  με αγάπη για τα βιβλία και τα ταξίδια αλλά και με γεμάτη επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική ζωή.

Αυτό καταλαβαίνει κανείς βλέποντας το προφίλ της πρώτης γυναίκας Προέδρου της Δημοκρατίας, την οποία και πρότεινε χτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλώντας τα υπόλοιπα κόμματα να υποστηρίξουν την επιλογή του.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου χαμογελαστή με την παρέα της.

Κι ενώ μερικοί περίμεναν πως η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν θα ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media ή ακόμη κι αν ήταν, θα διατηρούσε ένα πιο συντηρητικό προφίλ, η Ελληνίδα δικαστής δείχνει να μοιράζεται αρκετές από τις εμπειρίες και τις ανησυχίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια, από τις διακοπές της, από γεύματα με φίλους, από παρουσιάσεις βιβλίων, αλλά και εικόνες από διάφορα συνέδρια, η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου αποδεικνύει πως μία σκληρά εργαζόμενη γυναίκα μπορεί και πρέπει να βρίσκει χρόνο για εκείνη την οικογένειά της.

Επίσης η εξαίρετη δικαστής με διεθνείς περγαμηνές δεν κρύβει επίσης την αγάπη της για τα ζώα και συγκεκριμένα για την αδυναμία της για τις γάτες, ενώ όποτε βρίσκει ευκαιρία δείχνει την αγάπη και τον θαυμασμό για τον πατέρα της Νικόλαο Σακελλαρόπουλο, από τον οποίο και «κόλλησε» το μικρόβιο και αποφάσισε να ασχοληθεί με τα νομικά.

Σε παρουσίαση βιβλίου.
Παιδικά χρόνια.
Σε εκδήλωση του Πάντειου Πανεπιστήμιου.
Με τον πατέρα της Νίκο Σακελλαρόπουλο.
Σε μουσείο της Πύλου
Για πεζοπορία.
Σε ταξίδι της.
Σε επαγγελματικό ταξίδι.
Με τον σύντροφό της, επίσης νομικό.
Τρέφοντας ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα.