Το τελευταίο αντίο θα πουν σε λίγη ώρα συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες, πολιτικοί, αλλά και απλοί πολίτες στον Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από την ζωή το Σάββατο σε ηλικία 72 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

O αγαπητός μουσικοσυνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή βράδυ του Σάββατο στο Metropolitan, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Η σορός του Θάνου Μικρούτσικου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών/ Φωτογραφία: Eurokinissi/ Γιάννης Παναγόπουλος

Η πολιτική κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 14:30 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών ενώ από τις 10:30, η σορός του εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στην αίθουσα τελετών, ώστε όσοι πολίτες επιθυμούν να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον αγαπημένο τους δημιουργό.

Παράκληση της οικογένειας του Θάνου Μικρούτσικου, είναι αντί για στεφάνια, τα χρήματα να διατεθούν για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Μόριας.

H σύζυγος και η κόρη του Θάνου Μικρούτσικου/ Φωτογραφία: Eurokinissi/ Γιάννης Παναγόπουλος

Το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο

Ήδη από νωρίς το πρωί της Δευτέρας πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών για να πει το δικό του «αντίο» στον Θάνο Μικρούτσικο.

Απλοί πολίτες κρατώντας λουλούδια αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά τον μουσικοσυνθέτη που με τις δημιουργίες του απέκτησε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

Στο Ά Νεκροταφείο έφτασε από νωρίς και η Μαρία Παπαγιάννη, η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, έχοντας τη θλίψη χαραγμένη στο πρόσωπό της.

Μαζί της ήταν και η κόρη τους,  Αλεξάνδρα.