Για το προφανές, πλέον υπάρχουν και αδιάσειστα στοιχεία… Το ONE Channel παρουσίασε αποδείξεις για τη σχέση ΠΑΟΚ και Ξάνθης και τη σύνδεση τους με τον Ιβάν Σαββίδη και από εδώ και πέρα είναι η σειρά των αρμόδιων αρχών να επιληφθούν του θέματος.

Όμως, ένας από τους πιο θιγμένους από την υπόθεση είναι ο Άρης… Αφενός επειδή πρόκειται για τον μεγάλο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και αφετέρου γιατί η Ξάνθη με την μέχρι τώρα πορεία της, είναι ανταγωνίστρια για την είσοδο στα Play Offs.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης μίλησε στο ONE Channel για το ζήτημα και ήταν καυστικός στα λεγόμενα του. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Καρυπίδης δεν δίστασε να κάνει λόγο για σχέση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης και κάλεσε την Πολιτεία να επέμβει και να επιβάλλει τις προβλεπόμενες ποινές.

«Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι υπάρχει κάποια σχέση» σχολίασε ο ιδιοκτήτης του Άρη και συμπλήρωσε ότι η ομάδα του και ο Ολυμπιακός έχουν μπει στο στόχαστρο. Ο Καρυπίδης επισήμανε ότι με τέτοια «πάρε-δώσε» χάνεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος και προκύπτει ξεκάθαρη αλλοίωση…

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Θοδωρή Καρυπίδη:

«Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι υπάρχει κάποια σχέση. Αυτό επηρεάζει το πρωτάθλημα πάρα πολύ. Χάνεται η αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλοιώνεται , εννοείται. Κάποιοι παίζουν φιλικά και εμείς είμαστε συνέχεια στον πόλεμο με όλους και ο Άρης και ο Ολυμπιακός, γιατί τον Άρη και τον  Ολυμπιακό έχουν στοχεύσει.

Πρέπει να βγουν όλα στο φως. Για να ξέρει και ο κόσμος τι γίνεται. Υπάρχουν νόμοι να τηρηθούν. Τι λέει ο νόμος ; Να πέσουν κατηγορία ; Να πέσουν κατηγορία. Μείον έξι ; Μείον έξι ! Ότι λέει ο νόμος, ότι προβλέπεται. Τώρα θα τηρηθούν οι νόμοι, δεν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να τους καλύψουν. Είμαι σίγουρος ότι θα τηρηθούν».