Σε ένα Instastory, ο αθλητής Λευτέρης Πετρούνιας μας έκανε πραγματικά να γελάσουμε με την καρδιά μας.

View this post on Instagram

Don’t Crack Under Pressure ??✌ #Petrounias #TAGHeuer @tagheuer #progame

A post shared by Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) on

Η εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού

H Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram το πιο ευχάριστο νέο, τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού!

Μετρώντας πολλά χρόνια κοινής πορείας, έχουν ξεπεράσει μαζί κάθε δυσκολία που στάθηκε εμπόδιο και νιώθουν έτοιμοι πια να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειάς!

Η πανέμορφη Βασιλική διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της ενώ και οι δύο ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι!

View this post on Instagram

…love paradise…love my belly without six packs❣??? #vacation #sun #happy #pregnant #pregnantbelly

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on

Η μέλλουσα μανούλα εξακολουθεί να γυμνάζεται τακτικά ακόμα και κατά τον πέμπτο μήνα κύησης, ενώ το ζευγάρι σκηνοθέτησε και γύρισε μαζί ένα βίντεο, με ασκήσεις για εγκύους!

Σε ένα βίντεο η γνωστή αθλήτρια αποκάλυψε πως το παιδάκι που περιμένει είναι κορίτσι, εκφράζοντας φυσικά την επιθυμία της να ασχοληθεί κι εκείνη στο μέλλον με τη δοκό, ακριβώς όπως η μαμά της!

Το σοκ του στο άκουσμα της εγκυμοσύνης

Την στιγμή που ο Λευτέρης Πετρούνιας μαθαίνει πως η σύντροφός του Βασιλική Μιλλούση είναι έγκυος κατέγραψε σε βίντεο η αθλήτρια.

Συγκεκριμένα, στο νέο τους βίντεο στο You Tube, o Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μιλούν για πρώτη φορά δημόσια για τον ερχομό του παιδιού τους, αποκαλύπτοντας μάλιστα τον τρόπο με τον οποίο η Βασιλική είπε στον Λευτέρη πως είναι έγκυος.

Η Βασιλική Μιλλούση βρήκε έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο για να το κάνει, καθώς σε ανύποπτο χρόνο κόλλησε το τεστ εγκυμοσύνης της στον τοίχο του σπιτιού τους.

Ο Λευτέρης, όμως, άργησε να το καταλάβει, ενώ όταν έγινε αυτό ο Ολυμπιονίκης τρελάθηκε απο την χαρά του.

Το επικό «τρολάρισμα» στην σύζυγο του!

Ο ίδιος ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram.

Στη φωτογραφία φαίνεται η ίδια να δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, ενώ φοράει μία κολλητή αθλητική μπλούζα. Ο χρυσός ολυμπιονίκης με χιουμοριστική διάθεση θέλησε να σχολιάσει τις στυλιστικές της επιλογές, γράφοντας: «Θέλει και αθλητικά ρούχα πανάθεμα την».

Δείτε την ανάρτηση: