Αρσέν Βενγκέρ. Στο άκουσμα του ονόματος του Αλσατού τεχνικού όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι κάνουν την σύνδεση με την Άρσεναλ. Πως αλλιώς άλλωστε από την στιγμή που ο 69χρονος τεχνικός ήταν στον πάγκο της λονδρέζικης ομάδας από το 1996 μέχρι και το 2018.

Από τότε όμως παραμένει ανενεργός, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινώσει πως αποσύρεται από την προπονητική. Φαίνεται πως περιμένει μια καλή πρόταση από σύλλογο μεγάλου κύρους για να επιστρέψει και όπως φαίνεται δεν θα μπορούσε να αρνηθεί αν αυτή ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Αλσατός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Fox Sports Asia», χαρακτήρισε τους Κόκκινους Διάβολους ως… ονειρεμένη δουλειά, κλείνοντας ξεκάθαρα το μάτι στη Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σχετικά:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ονειρεμένη δουλειά για οποιοδήποτε τεχνικό. Τουλάχιστον για κάθε τεχνικό με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

Κατά τη γνώμη μου, χρειάζονται τέσσερις παίκτης για την 11άδα. Όμως, γύρω απ’ αυτούς τους παίκτες που ήδη υπάρχουν, βλέπω ένα ρόστερ ικανό να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις. Δεν είναι τόσο μακριά όσο κάποιοι πιστεύουν.

Η ομάδα δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, κανέναν σχέδιο πίεσης. Υπάρχει μια ομάδα που πρέπει να προπονηθεί και να εξελιχθεί. Όπως είπα χρειάζονται τέσσερις παίκτες και μπορούν να είναι στους διεκδικητές της Premier League».