Η ΑΕΚ πήρε άλλη μια σημαντική νίκη στο Αγρίνιο και ο Νίκος Κωστένογλου έχει καταφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να συσπειρώσει τους παίκτες και να τους κάνει να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους.

Ο Έλληνας τεχνικός τους έχει πείσει ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και πως πρέπει να το αποδείξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής.

Σύμφωνα με «τα Νέα», μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, «φτιάχνοντας» τους ποδοσφαιριστές του και τονίζοντας τους πως έχουν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία την ερχόμενη Κυριακή.

«Δείξαμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι σημαντικό πως πήραμε και το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να δώσουμε συνέχεια σε όλο αυτό. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ματς-πρόκληση για εμάς. Μπορούμε όμως να το κερδίσουμε και να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Μπορούμε, αρκεί να δείξουμε το πρόσωπο πρέπει», είπε στα αποδυτήρια ο προπονητής της ΑΕΚ, δίνοντας κι άλλες ψυχολογικές «ντόπες» στους αθλητές του.