Οι οντισιόν του φετινού κύκλου του Greece’s Next Top Model κρατούν για τα καλά και πολλές είναι οι εμφανίσεις που προκαλούν έκπληξη τόσο στους θεατές όσο και στους κριτές, είτε θετική όπως εκείνη της 28χρονης καλλονής είτε αρνητική.

Μία 28χρονη καλλονή, που ονομάζεται Αφροδίτη, επέλεξε να περπατήσει στην πασαρέλα της οντισιόν του GNTM κρατώντας το χέρι της μαμάς της, καθώς όπως δήλωσε η ίδια, με την μητέρα της στο πλάι της νιώθει πολύ πιο καλά, πολύ πιο δυνατή και πολύ πιο σίγουρη.

Δείτε εδώ την οντισιόν της:

Η ίδια η κοπέλα ανέφερε στην οντισιόν της πως πέρασε πρόσφατα ένα οικογενειακό δράμα πρόσφατα και τώρα πια πατάει γερά στο πόδια της. Ποιο είναι αυτό το δράμα; Το μοντέλο είχε μιλήσει παλιότερα σε τηλεοπτική εκπομπή και είχε εκμυστηρευτεί πως ο άνδρας της, που είναι σεΐχης, την κρατούσε φυλακισμένη μαζί με το παιδί της στο σπίτι τους.

«Ήταν πολύ γοητευτικός. Ο γάμος με τον σεΐχη έγινε στις Μαλδίβες. Ακούγεται ονειρικό αλλά δεν είναι. Με ζήτησε σύντομα σε γάμο. Έμεινα άμεσα έγκυος. Ο γάμος έγινε χρόνια μετά το παιδί. Το παιδί συνέβη. Ο σύντροφός μου είναι από το Ντουμπάι αλλά γεννημένος στο Λονδίνο. Είναι Βρετανός υπήκοος. Στην εγκυμοσύνη μου άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά. Μου πρόσφερε τα πάντα αλλά ζούσα σε μικρό κλουβί. Ήμουν καλυμμένη όλη όταν κυκλοφορούσα. Ήταν δύσκολο να βγω έξω μόνη μου. Δεν είχα φίλους, δεν ειχα τίποτα. Η μόνη μου παρέα ήταν το προσωπικό.

Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο, δεν ήμουν ευτυχισμένη… Γίνονταν κάποια σκηνικά μέσα στο σπίτι. Εξαφανιζόταν για αρκετές μέρες και ήμουν μόνη μου με παιδί. Με μείωνε σαν γυναίκα, μου μιλούσε άσχημα, δεν έδινε σημασία ούτε σε εμένα, ούτε στο παιδί, δεν άφηνε χρήματα. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα. Μια μέρα που είχαμε τσακωθεί και είχε φύγει από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα.

Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και τα έβγαζα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας. Το πρωί φύγαμε…»

Δείτε την εξομολόγηση της: