Η ΑΕΚ κρατά ανοικτά τα μάτια της στην αγορά για το ενδεχόμενο μιας ακόμα προσθήκης. Η δυνατότητα που υπάρχει για μεταγραφή κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή δεν αφήνει αδιάφορη την Ένωση, που «τσεκάρει» περιπτώσεις με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Οι Κιτρινόμαυροι κρατούν ανοικτό παράθυρο για την απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται κατά βάση ως «κόφτης». Ενώ αμυντικού μέσου με ανασταλτικά χαρακτηριστικά και… μπόι, ικανού να δώσει λύσεις αν απαιτηθεί και στα μετόπισθεν. Μιας και μέχρι τον Γενάρη είναι πιθανό να προκύψει κενό στο κέντρο της άμυνας.

Η αλήθεια είναι πως ο Ίλια Ίβιτς ψάχτηκε τις προηγούμενες μέρες κυρίως στην ισπανική και την ιταλική αγορά, προκειμένου να διαπιστώσει τι περιπτώσεις παικτών μπορούν να προκύψουν από εκεί. Μιλάμε για παίκτες που αποδεσμεύθηκαν από τις ομάδες τους και μπορούν να αποκτηθούν ως ελεύθεροι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν έχει βρει εκείνο ακριβώς που αναζητούσε. Μια περίπτωση ποδοσφαιριστή δηλαδή που θα «κούμπωνε» στην ομάδα και θα της έδινε εκείνα τα στοιχεία που της λείπουν.

Γι’ αυτό και πλέον το σενάριο να γίνει τελικά μία ακόμα προσθήκη από μεριάς ΑΕΚ, δεν δείχνει ιδιαίτερα πιθανό. Όσο υπάρχει το περιθώριο μιας μεταγραφής από την αγορά των ελεύθερων η Ένωση θα κρατά τα μάτια της ανοικτά. Όμως από την άλλη, όσο περνούν οι μέρες και ο Ίβιτς δεν βρίσκει τον ποδοσφαιριστή που καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του, οι πιθανότητες για μια τελευταία προσθήκη μειώνονται.

Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει σε κάποια άλλη κίνηση, συνεχίζοντας μέχρι τον Γενάρη με το υπάρχον υλικό. Εκτός αν μέσα στις επόμενες μέρες έρθει στο προσκήνιο μια λύη που πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι άνθρωποι της ομάδας και δη ο Ίβιτς.