Για τις δυσκολίες που περνούν τα «παιδιά-θαύματα» μίλησε ο Τζάστιν Μπίμπερ, ομολογώντας ότι, το να κυνηγάει την πρωτιά στο καλλιτεχνικό στερέωμα από τα παιδικά του χρόνια τον οδήγησαν στη χρήση ναρκωτικών και στην αυτοκαταστροφή.

Ο 25χρονος  Τζάστιν Μπίμπερ,  είναι ένα από τα πολλά παιδιά που γνώρισαν τεράστια επιτυχία από πολύ μικρή ηλικία. Οπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, στη συνέχεια της ζωή τους πολλά από αυτά τα «παιδιά – θαύματα» κατέρρευσαν, αντιμετωπίζοντας πολλά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έπεσαν και στην παγίδα της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, δήλωσε πως ένας από τους λόγους για τους οποίους αισθάνθηκε ότι δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την πραγματική ζωή, ήταν ότι ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει τα καθημερινά, βασικά προβλήματα, γιατί πάντα είχε ανθρώπους κοντά του, που έκαναν τα πάντα γι’ αυτόν.

 

View this post on Instagram

 

once a pimp always a pimp

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

View this post on Instagram

 

It ain’t worth it if you don’t work

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Δείτε ακόμη – Κόλιν Φάρελ: Η κατηγορία για φόνο, τα ναρκωτικά και το sex tape

Εκτός από το γεγονός ότι δεν έμαθε τίποτα από την καθημερινή ζωή, ο Μπίμπερ εξομολογήθηκε ότι δεν είχε καμία ευθύνη, καθώς δεν έλαβε ποτέ καμία απόφαση για τον εαυτό του.

«Έχετε παρατηρήσει ποτέ τις στατιστικές για τα παιδιά-θαύματα και την έκβαση της ζωής τους;» έγραψε. «Υπάρχει μια παράλογη πίεση και ευθύνη για ένα παιδί του οποίου το μυαλό, τα συναισθήματα, οι μετωπιαίοι λοβοί (κέντρα λήψης αποφάσεων) δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα. Εκεί που ήμουν ένα 13χρονο αγόρι από μία μικρή πόλη, βρέθηκα να πρωταγωνιστώ μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι έλεγαν ότι με αγαπούσαν και το πόσο σπουδαίος ήμουν… Όλοι έκαναν τα πάντα για μένα, έτσι ποτέ δεν έμαθα ούτε τα βασικά πράγματα υπευθυνότητας. Έτσι, έφτασα στα 18 μου χρόνια χωρίς καμιά ικανότητα να αντιμετωπίσω τον πραγματικό κόσμο, έχοντας αποκτήσει εκατομμύρια δολάρια και πρόσβαση σε ό,τι ήθελα. Αυτό είναι τρομακτικό για τον καθένα», έγραψε ο Τζάστιν Μπίμπερ σε ανάρτησή του στο Instagram.

Και συνέχισε: «Μέχρι τα 20 μου είχα πάρει κάθε κακή απόφαση που θα μπορούσατε να σκεφτείτε και από ένας από τους πιο αγαπημένους και λατρεμένους ανθρώπους στον κόσμο έγινα το πιο γελοίο και μισητό πρόσωπο στον κόσμο!».

Εκτός από τις συλλήψεις και τις εκρήξεις θυμού, ο Τζάστιν Μπίμπερ, παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση  ουσιών και ότι είχε κακή συμπεριφορά στις σχέσεις του.

«Άρχισα να παίρνω βαριά ναρκωτικά στα 19 μου και κακοποίησα όλες τις σχέσεις μου, έγινα ανυπόμονος, βίαιος με τις γυναίκες και θυμωμένος», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

 

Hope you find time to read this it’s from my heart

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από