Άλλο ένα περιστατικό με τις παράλογες τιμές που παρατηρούνται στα εστιατόρια και γενικότερα τα μαγαζιά εστίασης της Μυκόνου έφερε στο φως ανάρτηση Βρετανού πυγμάχου. Ο Ρίκυ Χάτον πλήρωσε ακριβά (κυριολεκτικά και μεταφορικά) το δείπνο του σε γνωστό εστιατόριο στο Νησί των Ανέμων.

Ο πυγμάχος από το Μάντσεστερ δειπνούσε με τη σύντροφό του και όταν ήρθε ο λογαριασμός, το ζευγάρι δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Ο Χάτον ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία της απόδειξης, όπου φαίνεται ότι πλήρωσε το εξωφρενικό ποσό των 920 ευρώ για μία μπριζόλα ribeye.

Στην ίδια απόδειξη φαίνονται και άλλα παράλογα ποσά, όπως η τιμή των 16 ευρώ για μεταλλικό νερό και των 14 ευρώ για ψωμί. Ο συνολικός λογαριασμός σχεδόν έφτασε τα 2.000 ευρώ.

Την φωτογραφία της απόδειξης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σάλο. Ο ίδιος σχολίασε στην συγκεκριμένη φωτογραφία πως το επόμενο πρωί ξύπνησε κλαίγοντας συνειδητοποιώντας το τίμημα που πλήρωσε για το γεύμα του.

«Απλά την παρήγγειλα. Δεν κοίταξα. Χα χα. Ο λογαριασμός ήρθε και το γέλιο άρχισε. Ουάου», φέρεται να είπε ακόμη, σύμφωνα με τη Daily Mail.