Εμφάνιση – έκπληξη έκανε ο Τομ Κρουζ στο Comic-Con International San Diego 2019, όπου παρουσίασε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Top Gun: Maverick».

Ο Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής, Κόναν Ο’ Μπράιεν ανέβηκε στη σκηνή για να προσφωνήσει τον Τομ Κρουζ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ -ΜΠΕ, «Πριν από τριάντα τέσσερα χρόνια, γύρισα μια ταινία στο Σαν Ντιέγκο, στο εστιατόριο απέναντι από αυτό τον δρόμο» είπε ο Τομ Κρουζ στο κοινό που τον επευφημούσε αναφερόμενος στην πρώτη ταινία «Top Gun» του 1986. «Πάντα με ρωτούσαν: πότε θα κάνεις ακόμη μία ταινία Top Gun; Λοιπόν, ήσασταν πολύ υπομονετικοί μαζί μου. Ένιωσα σαν να ήταν δική μου ευθύνη να ανταποκριθώ πραγματικά».

Στη συνέχεια οι θαυμαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το επίσημο τρέιλερ για το «Top Gun: Maverick».

Πριν από την παρουσίαση του τρέιλερ ο Τομ Κρουζ διαβεβαίωσε ότι «η πτήση στο Top Gun: Maverick είναι πραγματική» και ότι ο ίδιος βρίσκεται στο πιλοτήριο, παρ’ όλο που δεν ήταν στη θέση του πιλότου του F/ A-18 Hornet, επειδή δεν επιτρέπεται σε πολίτες να κυβερνούν το αεροσκάφος.

Ο Αμερικανός ηθοποιός υποσχέθηκε επίσης ότι η νέα ταινία, όπως και η πρώτη θα έχει ανταγωνισμό, οικογενειακές σχέσεις, θυσία, ηρωισμό και αεροπορία.

Στο σίκουελ της ταινίας του 1986 εκτός από τον Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί και πάλι ο Βαλ Κίλμερ μαζί με νέες συμμετοχές των Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι, Γκλεν Πάουελ και Τζον Χαμ.

Η ταινία «Top Gun: Maverick» θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Ιουνίου του 2020.

Δείτε το τρέιλερ: