Ο ηθοποιός Λουκ Πέρι, τον οποίο τον τηλεοπτικό κοινό γνώρισε και αγάπησε μέσα από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά της δεκαετίας του ’90 «Beverly Hills 90210», έκανε την τελευταία του εμφάνιση στη μικρή οθόνη, σε σκηνές που προβλήθηκαν για πρώτη φορά μέσα από τη σειρά «Riverdale».

Tο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη, στη σειρά Riverdale ήταν το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο εμφανίστηκε ο ηθοποιός Λουκ Πέρι πριν τον απρόσμενο θάνατό του από εγκεφαλικό επεισόδιο στην ηλικία των 52 ετών, τον περασμένο μήνα.

Στο επεισόδιο, ο Fred συνοδεύει τον γιο του Archie στο νοσοκομείο, όπου κάποιοι άνθρωποι περιμένουν τι θα συμβεί με τον αντίπαλό του στο μποξ, τον Randy.

Ο Randy τελικά πεθαίνει και ο Archie κατηγορεί τον εαυτό του. Στο σπίτι τους, ο Archie ορκίζεται να μην ξαναπαίξει μποξ και εξομολογείται πως ήξερε πως ο αντίπαλός του έκανε χρήση ναρκωτικών. «Γιε μου, απ’ο όλα αυτά που είπες, είναι ξεκάθαρο πως ο Randy πέθανε από αυτά τα ναρκωτικά. Η αυτοψία θα το δείξει. Είσαι αθώος» λέει η Fred στον γιο του.

View this post on Instagram

Tonight’s episode of Riverdale is the last one that Luke filmed. He will never be forgotten ❤

A post shared by KJ APA (@kjapaa) on

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο παραγωγός της σειράς, Roberto Aguirre-Sacasa, μιλώντας για την τελευταία σκηνή του Λουκ Πέρι, είπε πως ήταν «μία υπέροχη, αληθινή στιγμή μεταξύ πατέρα και γιου. Εύχομαι αυτές οι σκηνές να συνεχίζονταν για πάντα…».

Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα σχετικά με το πώς θα συνεχιστεί η σειρά, χωρίς την παρουσία του Λουκ Πέρι, ενώ ο Aguirre-Sacasa δήλωσε πως αυτή η σεζόν είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

View this post on Instagram

A statement from Riverdale’s executive producers, Warner Bros., and The CW.

A post shared by Riverdale (@thecwriverdale) on

Αυτή πάντως δεν είναι η τελευταία υποκριτική στιγμή του Λουκ Πέρι που κυκλοφορεί μετά το θάνατό του, καθώς θα δούμε το δημοφιλή Αμερικανό ηθοποιός να εμφανίζεται και στην πολυαναμενόμενη ταινία του Κούεντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood» η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογρφικές αίθουσες το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουκ Πέρι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο δημοφιλής ηθοποιός απεβίωσε στο νοσοκομείο St. Joseph’s του Μπέρμπανκ στο Λος Άντζελες,  όπου νοσηλευόταν, περιστοιχισμένος από τα παιδιά του, την αρραβωνιαστικιά του, την πρώην σύζυγό του, τη μητέρα του, τον πατριό του και τα αδέλφια του.

Δείτε παρακάτω την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Λουκ Πέρι: