Πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Champions League έχασε η Αταλάντα μετά την λευκή ισοπαλία (0-0) που παραχώρησε στην Έμπολι με την οποία ντεμπούταρε ο πρώην Ερυθρόλευκος Δημήτρης Νικολάου.

Οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν «χρυσό» βαθμό στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ αντίθετα η ομάδα του Μπέργκαμο έχασε μεγάλη ευκαιρία να πιάσει την τέταρτη θέση και να παραμείνει ζωντανή στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την συντριπτική κατοχή της μπάλας και εντυπωσιακή υπεροχή στις τελικές προσπάθειες όμως τελικά δεν κατάφεραν ποτέ να σκοράρουν και αναγκάστηκαν να συμβιβαστούν με το στείρο 0-0.

Ο 20χρονος Έλληνας αμυντικός ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του και ήταν θετικότατος στο ντεμπούτο του, αντικαταστάθηκε ωστόσο στο 79ο λεπτό με μυϊκές ενοχλήσεις.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Χάτεμπουρ, Μαντσίνι, Παλομίνο, Μασιέλο, Γκόζενς (60′ Καστάν), Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Πάπου Γκόμες (88′ Πίκολι), Ίλιτσιτς, Σαπάτα (81′ Μπάροου).

ΕΜΠΟΛΙ: Ντραγκόβσκι, Ντι Λορέντσο, Βέσελι, Νικολάου (79′ Ράμσουσεν), ΝτελΌρκο, Αντονέλι (14′ Πασκουάλ), Κρούνιτς, Μπενασέ, Τραορέ, Φάριας (41′ Ομπερλέν), Καπούτο.