temp 23 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Κολοβέτσιος: «Μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες για τον Παναθηναϊκό»
Ομάδα

Κολοβέτσιος: «Μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες για τον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ, τονίζοντας μάλιστα πως πρόκειται για μια από τις πιο ντροπιαστικές στην ιστορία του συλλόγου

Ο Παναθηναϊκός υπέστη οδυνηρή ήττα από τον ΟΦΗ το βράδυ της Κυριακής, με το τελικό 3-1 υπέρ των Κρητικών να προκαλεί έντονα παράπονα για την κάκιστη απόδοση των παικτών του «τριφυλλιού».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του, κάνοντας λόγο για μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία των «πρασίνων», ενώ ακολούθως δεν δίστασε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.

«Δεν αποτελεί δικαιολογία ότι δεν έχουμε κίνητρο, πως δεν υπάρχει κίνητρο; Όλα τα παιδιά που παίζουν αγωνίζονται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού για την ιστορία της ομάδας, μιλάμε για τον Παναθηναϊκό ας μην ξεχνιόμαστε. Αυτό είναι κίνητρο από μόνο του. Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να βρει μέσα του τη δύναμη, τη θέληση» είπε αρχικά ο Έλληνας στόπερ και πρόσθεσε:

«Όποιος δεν μπορεί να τα διαθέσει αυτά μπορούμε να βρούμε τη λύση. Να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Για εμένα η σημερινή ήττα είναι από τις πιο ντροπιαστικές για τον Παναθηναϊκό. Δεν χωρούν λόγια. Ένα μεγάλο συγγνώμη για τον κόσμο της ομάδας».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων