Ο Γιόνας Ματσιούλις, ο πιο ακριβοπληρωμένος, αλλά και ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ΑΕΚ, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει άλλο την ομάδα του στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν.
Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, ο Λιθουανός παίκτης της Ενωσης, που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ, θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης έως το τέλος της χρονιάς, καθώς υπέστη κάταγμα στο χέρι!
Ο Ματσιούλις υποβλήθηκε σε εξετάσεις μόλις επέστρεψε η αποστολή της ΑΕΚ στην Ελλάδα, με τα αποτελέσματα να δείχνουν κάταγμα στον αγκώνα του αριστερού χεριού, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγώνων για διάστημα δύο με τριών μηνών!
Το χειρότερο για την ομάδα του Μπάνκι είναι πως η ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα αλλαγής στο ρόστερ της για το BCL. Από την άλλη, όμως, δεν αποκλείεται η Ένωση να αποκτήσει κάποιον παίκτη ενόψει των playoffs της Α1.
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η απόφαση οδηγεί στη φυλακή τους καταδικασθέντες – Ελαφρυντικά μόνο για πέντε αναγνώρισαν οι δικαστές
- Ρόδος: Μαθητές υποχρέωσαν με τη βία παιδί δημοτικού να πιει νερό από την τουαλέτα
- H μεγαλύτερη σιδηροδρομική σύμβαση στην ιστορία της Πορτογαλίας – 153 νέα τρένα και νέο εργοστάσιο παραγωγής






