Ειρωνικός εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας Γρεβενών ο 21χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη

«Επιτέλους ελεύθερος!» φώναξε όταν μπήκε στο γραφείο της ανακρίτριας με την ίδια να σαστίζει. «Τι εννοείτε;» τον ρωτά. «Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;» είπε και η ανακρίτρια του απάντησε: «Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ!» με τον 21χρονο να συνεχίζει το αστείο του λέγοντας: «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι!», όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ροδίτης αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία χωρίς την παρουσία συνηγόρου κι έτσι η οικογένεια του 21χρονου όρισε νέο δικηγόρο Αθηνών ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά και να συνοδεύσει τον νεαρό στην ανακρίτρια.

Στο μεταξύ, μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στους δύο υπολογιστές της Ελένης όπου δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα, οι Αρχές ρίχνουν το βάρος τους στα κινητά τηλέφωνα δραστών και θύματος ενώ εκκρεμεί η απάντηση της εταιρείας facebook από τις ΗΠΑ στο αίτημα της ανακρίτριας για άρση των απορρήτων των προσωπικών λογαριασμών των δύο κατηγορουμένων και της Ελένης.

Τις πρώτες ώρες και τις πρώτες πέντε μέρες συμβουλεύτηκαν κάποιους ανθρώπους και έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση τους. Δυστυχώς η Ελένη είναι νεκρή, δεν μπορεί να πει κάτι, να πει πραγματικά αυτά που έγιναν αυτοί οι κύριοι για να μην τους πω διαφορετικά… κάνουν τα παιχνιδάκια τους. Κάποιοι τους καθοδηγούσαν», λέει ο πατέρας της άτυχης Ελένης.