Χαράς ευαγγέλια για όλους τους ζωδιακούς τύπους καθώς από σήμερα 28 /3 ο άστατος Ερμής στους Ιχθείς επιστρέφει σε ορθή πορεία για περίπου τρεις εβδομάδες, ως τις 17 /4, βάζοντας τέλος στην ασυνεννοησία, στις παρεξηγήσεις, τα μπερδέματα και επαναφέροντας την ισορροπία σε αρκετές από τις δύσκολες καταστάσεις, που είχαν ανακύψει για αρκετούς σε εργασία, σπίτι και σχέσεις. Απλά επειδή λόγω της επιρροής του Ιχθύ πιστεύουμε εύκολα ότι λένε οι άλλοι, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε να παρασυρθούμε σε… ονειροφαντασίες αν πέσουμε στα χέρια επιτήδειων, φροντίστε να επιστρατεύετε λογική και ένστικτο κατά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας και την ζωή σας, παίρνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να σκεφθείτε πριν προχωρήσετε σε κάποιο επόμενο βήμα. Λόγω της ίδιας επιρροής  θα διαθέτουμε φαντασία και δημιουργικές ιδέες, που θα διευκολύνουν το εκάστοτε έργο μας.

Περισσότερο επηρεάζονται  Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς, καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Τρεχάτε ποδαράκια μου…

Παράλληλα, σήμερα Πέμπτη (28/3) καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω συναντά τον Κρόνο, εστιάζουμε σε δουλειές και υποχρεώσεις που τρέχουν και πρέπει να τακτοποιηθούν. Το ίδιο λογικά λειτουργούμε και στις προσωπικές μας υποθέσεις, λαμβάνοντας υπόψιν τα πρέπει, παρά την όποια άλλη διάθεσή μας και τα συναισθήματά μας, και επικεντρώνοντας στην πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Αιγόκεροι, οι οποίοι έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε πολλές από τις υποθέσεις σας, αρκεί να λαμβάνετε υπόψιν και τη θέση των άλλων.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, νιώθετε ότι δεν εκτιμώνται κόποι και προσπάθειες σε σπίτι και δουλειά, αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Θα το ανακαλύψετε σύντομα.

Δίδυμοι και Τοξότες μη βιάζεστε να δεσμευτείτε σε οικονομικά  και ερωτικά, αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όσα λέτε. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς.