Χωρίς να «πατήσει γκάζι» ο Ρότζερ Φέντερερ «καθάρισε» τον Χούμπερτ Χουρκάτς μόλις σε 73 λεπτά, με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells, όπου εκτός απρόοπτου θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ.
Ο «βασιλιάς» του αθλήματος πέτυχε από ένα break σε κάθε σετ και σε κάτι περισσότερο από μία ώρα έφτασε στη νίκη επί του Πολωνού αντιπάλου του, παίρνοντας το «εισιτήριο» για την τετράδα του δυνατού τουρνουά των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η σημερινή ήταν η 9η σερί νίκη του Ελβετού θρύλου, ο οποίος περιμένει το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ναδάλ και στον Χατσάνοφ, για να μάθει τον αντίπαλό του στους ημιτελικούς.
- Οικονομικό Φόρουμ Δελφών – Γ. Στουρνάρας: Εκπαίδευση, επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις το κλειδί για κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη
- Η δρακότρυπα του Άη Γιώργη από ψηλά – Ο μύθος του Ιπτάμενου Καβαλάρη (video drone)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4): Πού θα δείτε Παναθηναϊκός-ΖΑΟΝ στο βόλεϊ και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο χάντμπολ






