temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Δεν ανοίγει το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός εάν οριστούν Έλληνες διαιτητές στο ντέρμπι
Μπάσκετ

Δεν ανοίγει το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός εάν οριστούν Έλληνες διαιτητές στο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι δεν πρόκειται να κατέβει στο ντέρμπι αιωνίων αν οριστούν Έλληνες διαιτητές, με τους ερυθρόλευκους να τονίζουν ότι δεν θα ανοίξουν τις πόρτες του ΣΕΦ.

Η διεξαγωγή του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς η Αστυνομία θα αποφασίσει για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι την Παρασκευή (15/3).

Η αστυνομία πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση διότι δεν γνωρίζει όλα τα δεδομένα και θα περιμένει μέχρι και μεθαύριο για να υπάρχει πλήρη άποψη για το τι μέλλει γενέσθαι. Ο λόγος που δεν έχει αποφασιστεί η διεξαγωγή του ματς είναι ότι ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι δεν πρόκειται να κατέβει στο παιχνίδι αν οριστούν Έλληνες διαιτητές (ο ορισμός των διαιτητών θα γίνει την Πέμπτη 14 Μαρτίου), με τους ερυθρόλευκους να αναφέρουν ότι δεν θα ανοίξουν τις πόρτες του ΣΕΦ.

Στην σύσκεψη της αστυνομίας, μαζί με τις δύο ομάδες για τα μέτρα ασφαλείας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/3) δεν βρέθηκε λύση και η απόφαση μετατέθηκε, με την αστυνομία να τονίζει πως πρέπει να γνωρίζει όλα τα δεδομένα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία δεν εγγυάται τη διεξαγωγή του ματς, καθώς την ίδια μέρα και πιο συγκεκριμένα στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι αιωνίων για τη Super League στο ΟΑΚΑ. Η Αστυνομία έχει ζητήσει την αναβολή του ενός εκ των δύο αγώνων, αίτημα που δεν βρίσκει σύμφωνες τις διοργανώτριες αρχές.

Πλέον η αστυνομία περιμένει την απόφαση της ΚΕΔ για τους διαιτητές του ματς. Αν αυτοί είναι Έλληνες τότε δεδομένα ο Ολυμπιακός δεν θα παραταχθεί στο παιχνίδι και δεν πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του ΣΕΦ, ενώ αν οι διαιτητές που θα οριστούν είναι ξένοι, τότε η αστυνομία θα αποφασίσει με όλα τα δεδομένα γνωστά την Παρασκευή για το τι θα γίνει την Κυριακή και αν θα διεξαχθεί κανονικά τόσο το ντέρμπι για την Basket League αλλά και αυτό για τη Super League.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων