Δύο νεαροί φίλοι αποφάσισαν να βγουν για ποτό σε ένα μπαρ στο Σάσσεξ της Αγγλίας, αλλά κατέληξαν στη Βαρκελώνη.

Οι δύο 19χρονοι φίλοι, ο Τζακ και η Τάρα, ξεκίνησαν τη βραδινή της έξοδο, πηγαίνοντας για ένα ποτό σε μπαρ στο Σάσσεξ. Ωστόσο, η βραδιά τους εξελίχθηκε πιο περιπετειώδης απ' ότι τη φαντάζονταν. Οι δύο τους λοιπόν συνέχισαν πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο Gatwick για να αγοράσουν φαγητό. Ο Τζακ πήρε μια απόφαση της στιγμής και έκλεισε δύο εισιτήρια για Βαρκελώνη.

Η Τάρα, φίλη του Τζακ ξύπνησε κατά της διάρκεια της προσγείωσης, χωρίς όμως να θυμάται ούτε πως βρέθηκε στο αεροδρόμιο, ούτε πως μπήκε στο αεροπλάνο.

«Αποφασίσαμε ότι θέλουμε λίγο φαγητό κι έτσι πήγαμε στο αεροδρόμιο επειδή είχε McDonald's. Ήταν 15 λεπτά από το κλαμπ και ήταν το πιο εύκολο μέρος για να αγοράσουμε κάτι να φάμε», είπε ο Τζακ και συνέχισε: «Όσο βλέπαμε όμως τα αεροπλάνα αποφασίσαμε να μπούμε στο Skyscanner. Τότε απλά έκλεισα τα πιο φθηνά εισιτήρια».

«Το τελευταίο πράγμα που θυμόμουν ήταν να μην νιώθω καλά στις τουαλέτες του κλαμπ. Ο Τζακ θυμάται ότι έκλεισε τα εισιτήρια, αλλά δεν θυμάται τίποτε άλλο», παραδέχτηκε η Τάρα. «Όταν ξύπνησα δεν είχα καμία ιδέα πού ήμουν. Όταν καταλάβαμε τι έγινε απλά ξεσπάσαμε στα γέλια», συμπλήρωσε η φοιτήτρια.

«Ελπίζω πάντως να μην γίνει ξανά κάτι ανάλογο!», ευχήθηκε, πάντως, η 19χρονη κοπέλα.

Οι δύο καλοί φίλοι απόλαυσαν τέσσερις ξεχωριστές ημέρες στη Βαρκελώνη.