Η Kia Motors αποκάλυψε σήμερα το νέο πλήρως ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο μοντέλο ‘Imagine by Kia’ στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η ηλεκτροκίνηση φουλάρει, συναρπάζει και αλλάζει τον κόσμο της αυτοκίνησης ταχύτατα. Σε αυτό το πεδίο κινείται και το νέο “Imagine by Kia”, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό τετράθυρο μοντέλο της μάρκας.

Το “Imagine by Kia”, που δεσπόζει στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης,  εφοδιάζεται με μία χαμηλά τοποθετημένη μπαταρία που φορτίζεται επαγωγικά και αποτελεί το βασικό στοιχείο ενός συμπαγούς συστήματος μετάδοσης. Σε αντίθεση με το βραβευμένο ηλεκτρικό e-Niro, το οποίο βασίζεται στην υπάρχουσα αρχιτεκτονική του υβριδικού Niro.

Σε εμφάνιση, το νέο μοντέλο καταφέρνει να συνδυάζει την αθλητική σιλουέτα ενός σεντάν με το δυναμικό και ευρύχωρο προφίλ ενός crossover. Η εντυπωσιακή εμφάνιση, τα Led φωτιστικά και οι  μεγάλοι τροχοί 22 ιντσών αποτελούν το βασικό σχεδιαστικό μενού του μοντέλου.

Το ψηφιακό ταμπλό ξεχωρίζει από την “ελεύθερη” κεντρική οθόνη και περιλαμβάνει 21 ανεξάρτητες υπερυψηλής ανάλυσης συγχρονισμένες οθόνες.