Με ψησταριές και καλαμάκια επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ στην είσοδο της Βουλής.
Οι συγκεντρωμένοι έκλεισαν τη μια λωρίδα του δρόμου και διαμαρτυρήθηκαν για την ανανέωση των συμβάσεών τους. Τα μέλη της Ομοσπονδίας ζητούν στον διαγωνισμό που ξεκινά τώρα από το Δρομοκαϊτειο να προωθηθεί η παράταση των συμβάσεων για 50 καθαρίστριες που λήγουν τέλος Αυγούστου.
Με αφορμή την ημέρα οι διαμαρτυρόμενοι τοποθέτησαν ψησταριές στην άκρη του δρόμου έψηναν σουβλάκια με τα οποία κερνούσαν αστυνομικούς και περαστικούς.

- Ισραήλ: Μετά τα κοράκια τεράστιο σμήνος από μέλισσες εφόρμησε σε… εμπορικό κέντρο – Έτρεξε πάλι ο κόσμος να προστατευτεί
- Αίγιο: Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Αναζητούνται πέντε ακόμη άτομα για την ίδια υπόθεση
- Πατέρας πήγε με τον 12χρονο γιο του για μπάνιο σε παραλία της Βάρκιζας και καταπλακώθηκαν από… χώματα






