Αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας της αλλά και την σχέση της με τον Χιώτη έκανε η Μαίρη Λίντα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή «Προσωπικά», εξομολογήθηκε ότι ποτέ δεν ξεπέρασε το θάνατο του Χιώτη. Ο συνθέτης ήταν ο έρωτας της ζωής της και μαζί του είπε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που τραγουδάμε μέχρι και σήμερα.

Έχει περάσει μισός αιώνας, από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο Χιώτης. Πάντα όμως, στο μυαλό της στριφογυρίζουν τα ίδια ερωτήματα: «Γιατί χωρίσαμε; Εγώ φταίω! Δεν υπάρχουν τέτοιες αγάπες σήμερα…».

Η Μαίρη Λίντα θυμάται την πρώτη φορά που συνάντησε τον Χιώτη. «Ήταν φίρμα ο Χιώτης. Εγώ, τότε έβγαινα. Ήμουν 11 – 12 χρόνων». Η σχέση τους έμελλε να τελειώσει πάνω στο πάλκο, όπως ξεκίνησε. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στο κέντρο «Σεραφίνο». Ο κόσμος φώναζε στο Χιώτη «φίλησέ τη» αλλά εκείνος πέταξε το μπουζούκι και έφυγε. «Αν με είχε φιλήσει θα ήμασταν μαζί. Τότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδα» εξομολογείται η ίδια.

Η Μαίρη Λίντα αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της και γιατί επέλεξε να βρίσκεται, σήμερα, στο Γηροκομείο Αθηνών. «Το ήθελα εγώ και ήρθα εδώ, δεν με πίεσε κανείς. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ άσχημα χτυπημένη στο σπίτι μου μέσα και παραλίγο να μη ζούσα, από ό,τι μου είπε η κόρη μου που είδε τη σκηνή. Έπεσα με το κεφάλι και χτύπησαν όλα», εξομολογήθηκε.