Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Πυροσβεστικής και δυνάμεων της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ενός 61χρονου οδηγού, ο οποίος παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από χείμαρρο στο χωριό Εμπρόσνερο του δήμου Αποκορώνου Χανίων.

Οπως έγινε γνωστό, το αγροτικό όχημά του εντοπίστηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, ωστόσο ο ίδιος εξακολουθεί να αγνοείται.

Ο ποταμός στις Βρύσες Αποκορώνου Χανίων είχε φουσκώσει καθώς τις τελευταίες ώρες έχει δεχθεί τεράστιους όγκους νερού, μετά την συνεχόμενη βροχόπτωση.

https://www.facebook.com/Vrysses/videos/669111256837796/

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η υπηρεσία έλαβε κλήση για το περιστατικό στις 13:05 και στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα και συνολικά 12 άνδρες, μαζί με τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ.

Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της Αστυνομίας και κάτοικοι της περιοχής, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αποκοκρώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη, ο αγνοούμενος κινείτο με το αυτοκίνητό του σε αγροτικό δρόμο κοντά σε χείμαρρο που διέρχεται από το σημείο.

https://www.facebook.com/Vrysses/videos/377704162812876/

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία έχουν σημειωθεί κυρίως στη δυτική Κρήτη, όπου υπάρχουν πολλοί κλειστοί δρόμοι και σχολεία. Σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου υπάρχουν καταπτώσεις χωμάτων και πετρών, ενώ πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν.