Η επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη στα ρινγκ δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν.

Μάλιστα απ’ότι φαίνεται ο Σάκης Ρουβάς το πήγε ένα βήμα παρακάτω και αποφάσισε να τα βάλει με τα… σίδερα, προκαλώντας τον Iron Mike σε μια αινιγματική δοκιμασία.

Μόλις έμαθε τα νέα της επιστροφής του Iron Mike στο ρινγκ, ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβασε στα social media βίντεο στο οποίο προκαλεί τον Μιχάλη Ζαμπίδη σε μια προπόνηση διαφορετική από όλες τις άλλες.

Αν και μιλάει με γρίφους, το χαμόγελο του Σάκη Ρουβά αφήνει να εννοηθεί ότι ίσως και να έχει βρει τρόπο για να τον κάνει να «λυγίσει».

View this post on Instagram

Άντεξες @ironmikezambidisofficial ?#antexes #challenge #staytuned #zisetinempeiria @instaopap

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

Ο «σιδερένιος» Μιχάλης, ο οποίος δεν συνηθίζει να αφήνει αναπάντητες τις προκλήσεις, εννοείται πως δέχτηκε την πρόκληση!

Με βίντεο που ανέβασε και εκείνος στα social media, αποδέχθηκε το challenge και έδωσε ραντεβού στον Σάκη Ρουβά μέσα στο ρινγκ!

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο μετά και τη θετική απάντηση του Iron Mike τα Social Media έχουν πάρει «φωτιά» με τους χρήστες να αναρωτιούνται που θα μπορούσε να λάβει μέρος μια τέτοια μονομαχία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αναμέτρηση Ρουβά εναντίον Ζαμπίδη έχει «κλειδώσει». Μένει μόνο να μάθουμε το πού και πότε.

Φυσικά, θα μείνουμε συντονισμένοι στα social media του ΟΠΑΠ για να μάθουμε ποια κατάληξη θα έχει αυτή η ιδιότυπη μονομαχία.