Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν στο Μπαθ της Αγγλίας και τα κορίτσια του Τάσου Μπαβέλα, αφού με τη νίκη τους χτες επί της Σλοβενίας, εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, παίρνοντας την 3η θέση του 1ου ομίλου, σήμερα αντιμετώπισαν σε αγώνα κατάταξης την Τουρκία, που κατέλαβε την 3η θέση στον 2ο όμιλο και η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 2-1.

Ωστόσο, η Εθνική αναγκάστηκε να αγωνιστεί με πολλά προβλήματα. Αρχικά η Δέσποινα Παπαμιχαήλ αντιμετώπισε την Ιπέκ Σοϊλού και τη νίκησε με 3-6, 6-2, 6-2. Στη συνέχεια η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου τέθηκε απέναντι στην Μπερφού Τσενγκίζ. Όμως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «ψηνόταν» από χτες το βράδυ στον πυρετό, έτσι πριν ολοκληρωθεί το 1ο σετ κι ενώ έχανε 3-5, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Μοιραία δεν μπορούσε να αγωνιστεί ούτε στο διπλό κι έτσι επιστρατεύθηκε αναγκαστικά η Άννα Αρκαδιανού, η οποία ήταν τραυματίας στον καρπό από το ματς με την Βρετανία. Η 17χρονη τενίστρια μαζί με την Δέσποινα Παπαμιχαήλ, το πάλεψαν και στα δύο σετ όσο μπορούσαν με αντίπαλες τις Μπερφού Τζενγκίζ και Ιπέκ Οζ, αλλά έχασαν με 7-6(6) και 6-4.