Τα δημοσιεύματα παραθέτουν τα ονόματα των δύο Αλβανών ως Ελβις Κ. και Λεονάρντ Π., οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπές και ληστείες ηλικιωμένων.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινισθεί ο τρόπος με τον οποίο οι δύο αλβανοί πολίτες απέδρασαν από τη φυλακή. Εχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
«Θα πρέπει να ειπωθεί ότι οι αποδράσεις των Αλβανών από τις ελληνικές φυλακές είναι αρκετά συχνές», σημειώνει η αλβανική syri.net.
Πηγή: echedoros-a.gr
- Οι 11 δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το 2026: Τι προανήγγειλε ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ εντείνει την πίεση στην Τεχεράνη: Ανακοίνωσε νέους δασμούς για όποια χώρα συναλλάσσεται με το Ιράν
- Επιμένει το πολικό ψύχος: Νέες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν – Πού χρειάζονται αλυσίδες







