temp 18 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Πασκουάλ: Να τα κάνουμε όλα σωστά
Μπάσκετ

Πασκουάλ: Να τα κάνουμε όλα σωστά

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε για την αυριανή δοκιμασία κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία και ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει από τους παίκτες του να ακολουθήσουν τις εντολές του.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε για το παιχνίδι με τη Ρεάλ κατά την άφιξη της ομάδας στη Μαδρίτη, τονίζοντας πως οι πρωταθλητές Ευρώπης θα είναι ακόμα πιο επιθετικοί μετά την ήττα τους στην ισπανική λίγκα, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως για να έχουν ελπίδες διπλού οι «πράσινοι» θα πρέπει να κάνουν σωστά τα… πάντα μέσα στο παρκέ.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Η Ρεάλ είναι μία εκπληκτική ομάδα, που πέρυσι κέρδισε το τρόπαιο. Επίσης παίζουν πολύ καλά και μετά την ήττα τους στο ισπανικό πρωτάθλημα θα είναι συγκεντρωμένοι και πάρα πολύ επιθετικοί. Για να κερδίσουμε στη Μαδρίτη πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά.

Είναι μία ομάδα, που σκοράρει 85 πόντους κατά μέσο όρο και εμείς από την πλευρά πρέπει να φερθούμε έξυπνα στην επίθεση, έχοντας διαφορετικό πλάνο όταν βρίσκεται στο παρκέ ο Ταβάρες.

Φυσικά πρέπει να παίξουμε καλά και στην άμυνα και εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη και τα συναισθήματά μας, καθώς όταν κάνεις λάθος, τρέχουν εξαιρετικά στον αιφνιδιασμό.

Επίσης πρέπει να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ, αφού η Ρεάλ είναι πολύ καλή στα επιθετικά. Πρέπει να συνεχίσουμε, στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε καλύτερη εικόνα και κάναμε ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ψάξουμε τις πιθανότητές μας».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων