Ο Υπάτιος Πατμάνογλου που έχασε τη σύζυγό του και το παιδί του σ’ εκείνο το τρομερό τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική οδό, ανακοίνωσε ότι παντεύεται. Είκοσι μήνες μετά από την ημέρα που είδε μπροστά στα μάτια του να καίγονται ζωντανοί οι δικοί του άνθρωποι, προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια του και να φτιάξει τη ζωή του.

Μάλιστα η Εμμυ περιμένει και το πρώτο τους παιδί.

Στις 3 Νοεμβρίου, ο Υπάτιος, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, είχε κάνει μία ανάρτηση στο Facebook, στην οποία έγραφε: «Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Εύχομαι από καρδιάς ό,τι ευχή πήρα να σας τη δώσει ο θεός διπλή. Χρόνια μου πολλά»

Όμως, μια ακόμη συγκινητική ιστορία έρχεται στο φως. Είναι δύο τραγωδίες που συνδέουν τον Πατμάνογλου με τη νέα του σύντροφο.

Λίγους μήνες μετά το δυστύχημα με την οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου, η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στα Μέγαρα, «έζησε» την αυτοκτονία του μέχρι τότε συντρόφου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέση 8 χρόνια και συζούσε με τον σύντροφό της, όταν η ίδια του ανακοίνωσε να χωρίσουν. Ο νεαρός άνδρας δεν άντεξε τον πόνο και αυτοκτόνησε με όπλο.

Ο πατέρας του αυτόχειρα μιλώντας στο protothema.gr επιβεβαίωσε το τραγικό αυτό γεγονός που είχε στιγματίσει τη νέα σύντροφο του Υπάτιου Πατμάνογλου. «Όταν η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν τότε δεν άντεξε τον χωρισμό και έβαλε τέλος στη ζωή του. Πήρε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά». Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα, ο γιος του λίγο πριν πεθάνει είχε αφήσει μήνυμα στο facebook που έλεγε «εγώ θα φύγω για ένα μακρινό ταξίδι και στην κηδεία μου , μην έρθεις ποτέ. Να ξέρεις πως για όλα φταίει συγγενικό σου πρόσωπο» » . Σύμφωνα με τον πατέρα του αυτόχειρα το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και πολλές φορές υπήρχαν παρεμβάσεις απο τρίτα πρόσωπα. Ο νεαρός άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017.