Τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ευρωπαϊκού ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι διαιτητές της αναμέτρησης σημείωσαν τις κατηγορίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ημίχρονο για στοιχηματισμό τους στον αγώνα, ωθούν την Euroleague σε έναρξη πειθαρχικής έρευνας. Η διοργανώτρια αρχή είναι αποφασισμένη να εξετάσει αν ισχύουν τα όσα γράφτηκαν από τους τρεις διαιτητές (Πέρεθ, Ζαμοΐσκι, Πατέρνικο) και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει από τον αρμόδιο δικαστή τι ακριβώς διαδραματίστηκε, ενώ θα οριστούν και οι πιθανές ποινές.

«Όταν ολοκληρώθηκε το δεύτερο δεκάλεπτο, ο κ. Γιαννακόπουλος περίμενε μέσα και μας είπε: ‘’τα ξέρουμε όλα, πολλές φορές, ξέρουμε πως έχετε παίξει 20000 ο Ιταλός και 20000 ο Πολωνός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα στείλουμε τα πάντα στον Μπερτομέου και τον Στόουκς’’», αναφερόταν μεταξύ άλλων στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές , με την πλευρά του Παναθηναϊκού να απαντά ισχυριζόμενη ότι οι διαιτητές... χάθηκαν στη μετάφραση και ότι ποτέ δεν ειπώθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου κάτι για στοιχηματισμό, αλλά… «ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20.000 στον Ιταλό και 20.000 στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα μεταφέρω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Ξέρω ότι έδιωξαν τον Λιβιεράτο και ξέρω ποιος είναι ο καινούριος που κάνει αυτή τη δουλειά».

Με τις υπάρχουσες κατηγορίες, τα ανώτερα κλιμάκια της διοργανώτριας αρχής δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχα, καθώς και στις δύο περιπτώσεις πλήττεται το κύρος της Euroleague, και γι` αυτό το λόγο το θέμα οδηγείται σε πειθαρχική έρευνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από