Σε μια εξαιρετικά σημαντική Σύνοδο, την  «3η Ευρω-Αραβική Σύνοδο: Κοινοί Ορίζοντες» η Kosmocar-Audi ήταν ο χρυσός χορηγός του μεγάλου αυτού γεγονότος. Η Σύνοδος διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το διήμερο 29-30 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα.

Στη Σύνοδο, η οποία  συνήλθε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου όπως και υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, συμμετείχαν αρχηγοί κρατών, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ε.Ε., υπουργοί, ακαδημαϊκοί, σημαντικοί επιχειρηματίες και άλλοι επιφανείς εκπρόσωποι από περισσότερες από 30 χώρες.

Το πρόγραμμα της εφετινής Συνόδου περιλάμβανε ομιλίες και παρεμβάσεις σε θέματα πολιτικής, οικονομίας, ενέργειας, διακρατικής συνεργασίας,  πολιτισμού κ.α.

Στο πλαίσιο της χρυσής χορηγίας της Kosmocar, ένας στόλος από Audi χρησιμοποιήθηκε για τις πολυτελείς και ασφαλείς μετακινήσεις των διακεκριμένων επισκεπτών-συνέδρων. Τα μοντέλα που χρησιμοποιήθηκαν (αλλά και είχαν περίοπτη θέση στην κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Μουσική όπως του Α6), ήταν το επιβλητικό – πολυτελές Audi Q8, το νέο Audi A8, αλλά και το πιο σύγχρονο τεχνολογικά μοντέλο, το ολοκαίνουργιο Α6. Μάλιστα, ένα A6 κοσμούσε το φουαγιέ της αίθουσας του Μεγάρου Μουσικής στην οποία έλαβε χώρα η Σύνοδος.