Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε νικητής στο «θρίλερ» του Περιστερίου επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με το «χορταστικό» 3-2 (42΄ πεν., 88΄ Κουλούρης, 61΄ αυτ. Μουνάφο – 57΄ Βαλιέντε, 64΄ Μανιάς), στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική στη Super League. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) ο Μάντσον.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγωνιστικό Γολγοθά τους, καθώς μέσα στις πρώτες επτά αγωνιστικές αναμετρήθηκαν με όλες τις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ήταν ακριβώς όπως όλοι εκείνοι που έχουν προηγηθεί ανάμεσα στους δύο συλλόγους: αμφίρροπος και πολύ ανταγωνιστικός, με τους Αρκάδες να αποδεικνύουν πως διαθέτουν μια εξαιρετική ομάδα, η οποία αδικείται από τη βαθμολογική συγκομιδή της, κατά κύριο λόγο εξαιτίας του βαρύτατου προγράμματός της.

Το σκορ άνοιξε στο 42΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κουλούρης και καταλογίστηκε σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Αθανασιάδη πάνω στον μετέπειτα σκόρερ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 57΄, όταν ο Βαλιέντε εξαπέλυσε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και δεν άφησε περιθώριο στον Μέγερι.

Η τύχη δεν είναι με το μέρος του Αστέρα στο πρωτάθλημα ως τώρα, όπως αποδείχθηκε στο 61΄: ο Γιαννούλης εκτέλεσε φάουλ και ο Μουνάφο πιεζόμενος σκόραρε εις βάρος της ομάδας του με γυριστή κεφαλιά. Το πελοποννησιακό συγκρότημα απάντησε άμεσα με κεφαλιά του Μανιά στο δεύτερο δοκάρι, στο 64΄, αλλά παρά τις ευκαιρίες που είχε, η ομάδα του Παντελίδη έφυγε για πέμπτη φορά χαμένη.

Στο 88ο λεπτό ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ, ο Αθανασιάδης βρήκε την μπάλα που κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Χατζηϊσαΐας την προώθησε με κεφαλιά, για να γράψει το τελικό 3-2 ο Κουλούρης με νέα κεφαλιά. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μάντσον, αλλά οι παίκτες του Κάναντι διατήρησαν χωρίς κόπο το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης

Κόκκινη: 90΄+2 Μάντσον

Κίτρινες: Γιαννούλης, Μάντσον – Μουνάφο, Καλτσάς, Τριανταφυλλόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηϊσαίας, Γιαννούλης, Μπούσουλατζιτς, Μάντσον, Ουγκράϊ (81΄ Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης (64΄ Μούγιακιτς), Μπρούνο (81΄ Ούμπιδες), Κουλούρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε (68΄ Ιγκλέσιας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46΄ Φερνάντεθ), Μουνάφο, Τόνσο, Μανιάς (87΄ Μπελόκ).