Δύο εξαιρετικές ομαδικές προσπάθειες που κατέληξαν σε δύο πανέμορφα γκολ και μία κομβική επέμβαση θα διεκδικήσουν το βραβείο Play of the Month του Σεπτεμβρίου στον ΠΑΟΚ, σε ψηφοφορία μέσω του επίσημου σάιτ της ομάδας.

Η πρώτη ενέργεια έρχεται από το Ηράκλειο της Κρήτης. Στο πρώτο μέρος ο Δικέφαλος έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 1-2 του ΟΦΗ, για να έρθει ο Ζαμπά στην επανάληψη να γράψει το τελικό σκορ και να κλειδώσει το τρίποντο. Ο Μπίσεσβαρ άνοιξε στα αριστερά για τον Ελ Καντουρί , αυτός σέντραρε για τον Ζαμπά που έστρωσε στον Ολλανδό μέσα στην περιοχή. Αυτός αφού κοντρόλαρε πάτησε και πάλι για τον Βραζιλιάνο ο οποίος εκτέλεσε με δύναμη. Ο δημιουργός είναι αυτός που θα πιστωθεί την υποψηφιότητα και θα δώσει τη μάχη για το βραβείο.

Επόμενος υποψήφιος είναι ο Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος φημίζεται για την έφεσή του στο επιθετικό κομμάτι και φρόντισε να το αποδείξει στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ πήρε τη μπάλα από την δική του περιοχή, πέρασε σαν σταματημένους δύο παίκτες της Ένωσης, έπαιξε το 1-2 με τον Πρίγιοβιτς, ταλαιπώρησε με διαδοχικές προσποιήσεις τον Γαλανόπουλο, και μόλις ο Σέρβος φορ πήρε θέση στην περιοχή, του σέρβιρε για ένα υπέροχο, τόσο σε έμπνευση, όσο και σε εκτέλεση, γκολ.

Τέλος ο νικητής του αντίστοιχου διαγωνισμού για το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου, είναι και πάλι υποψήφιος και ψάχνει το back to back. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο Καραϊσκάκη ήταν εξαιρετικός, πραγματοποίησε μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις, αλλά σίγουρα η πιο σημαντική ήταν αυτή στο 90′. Ο Χασάν βρέθηκε μόνος απέναντι στον πορτιέρε του Δικεφάλου, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει, με τον Πασχαλάκη να διώχνει το σουτ του και να κρατάει το μηδέν παθητικό μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού.

Δείτε εδώ τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Σεπτέμβριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ.